Fiber Ne Zaman Gelir?

Ankara Sincan’da Superonline mahallelere fiber çekiyor. TurkNet veya Turktelekom fiber hatlarını ne zaman çeker (Turknetten memnunum) , Bir operatör fiber hat çektiği ise diğer operatörler gerek duymaz mı?

Malum telekom gelir merak etmeyin müşteri kaçmasın diye koşarak gelirler.

10 yıldır bekliyorum ben Türk telekom halen gelmedi geri kalan herkes burada :smiley:

İnşallah size en kısa sürede gelirler.

Hımm ilginç herkes var telekom yoksa oradaki müdürlük vazgeçmiş demek ki yada kovanlar olmuştur. Eskiden oluyordu fiber çekecekleri zaman malum telekomu kovuyorlardı istemeyenler.

Kovma muhabbeti çok iyiymiş. Tahminimce kablonet yapmıştır onu. Süperonline geleli 5-6 sene oluyor zaten mahalledeki ilk süperonline bizim apt. gelmişti 120 hane falan var sitede. Paldır küldür delip, kabloları çekip gittiler :smiley:

Kablo ne kadar yavaş tarifeleri olsada 15 yılda toplamda 3-4 kesinti yaşadık. Türk Telekom gelmesede olur ne diyelim. TurkNet kullanamıyorum işte o evdede malum fiber yok. Süperonlineye geçicez bu gidişle.

1 Beğeni

Fiyatı hala uygunsa geçin 200 mbpslik paketleri var zaten.

Hocam fiber geldikten sonra kaç gün sonra binaya kutuyu taktılar? hatırlıyor musunuz?

Süperonline 1 günde yolu kazdı, kesti (görmedim yaptıklarını, delikleri gördüm), ertesi gün kutuyu takıp aktif etti. Şimdiye kadar gördüğüm en hızlı altyapı kurulumu oldu. Yani şöyle şöyleyim, beton kırıcı sesi duyunca aşşağıya indim, apartmana altyapı çekiyorlardı haberim yoktu yönetici izin vermiş vermemiş bilmiyordum. Türk Telekomu bilmiyorum 10 yıl oldu halen gelmediler. TurkNet dersem apartmana taşındığımda vardı (şuan)

Sincanın neresinde? Fatihte Fatih mah. Başlamışlardı. Mevlananın alt sokaklarında vardı. Başka nerelere çektiler bilemiyorum. Türktelekomda daha fatihte sokaklara dslamları kuruyor. Daha altyapı çalışmalarını bile tam bitiremedi. FTTH bir 5-6 yılsonra başlar. O zamanada TurkNet dahil hepsi FTTH bitirir inşaallah.

Tandoğan Mahallesinde Hocam Türk Telekom hiç gelmedi buralara superonline çekti fiberi sonrasında bi kıpırdama olmadı.

Merhaba TurkNet kullanıyorum 3 apartman yan tarafımızda öğrenci yurdu mevcut. Orada fiber aktif gözüküyor. Ben VDSL kullanabiliyorum ? Durumla ilgili bilgisi olan var mı ? Lokasyon : İstanbul Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi Sobacı Sokak

Bekleme boşa o tren gelmez