Fiber ne zaman aktif olur

Selamlar arkadaşlar mahallemize fiber döşendi her binaya kutular konuldu kablolar bağlandı 1 aya yakındır aktif olmasını bekliyorum hala olmadı Türk Telekom CEO suna yazdım Türk telekomdan aradılar anlattım adam sordu bölge müdürlüğüne suan o bölgede fiber çalışmamız yok demiş ama her şey hazır yapıldı sadece aktivasyon bekliyoruz konuyu üst Telekom’a ileticeğim dedi anlamadığım böyle bir şey olabilir mi bölge müdürlüğünün haberi olmaması falan aktif olmama gibi bir şey söz konusu olabilir mi bilen varsa yardımcı olabilir mi

Bölge müdürlükleri kendi kafalarına göre iş yapıyorlar, mesela bizim köy evi müstakil ev, geçen sene Fiber geldi ama adamlar sadece mevcutta internet bağlı olmayan evlere Fiber çekmişlerdi, bizim evde ADSL olduğu için bizim eve tanımlamamışlardı, bu yüzden evimin önündeki Fiber dağıtıcı kutudan hizmet alamıyordum. Sonra bölge müdürlüğünü birbirine kattım, ortalığı öyle bir karıştırdım ki benim evi Fiber projesine dahil edip Fiber tanımladılar, ertesi gün gelip kurulum yapıldı :smiley: yani ağlamayana meme yok muhabbeti diyebiliriz. Ne kadar ses çıkarırsanız o kadar hızlı olur.

Hocam yazdım böyle cevap aldım

Talebiniz ile ilgili yapılan inceleme neticesinde; hizmet aldığınız adreste FİBERNET (FTTB - T11) ve TTNET FİBERNET (GPON/AE) altyapı uygun olmadığı tespit edilmiş olup fiber altyapı uygun olması durumunda gerekli işlemler sağlanacaktır. Konu hakkında tahmini süre bilgisi iletilememektedir. Türk Telekom müdürlükleri tarafından yapılmakta ilgili TT müdürlükleri destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla,

TÜRK TELEKOM MÜŞTERI HİZMETLERİ

İşten zaman olsa gidip konuşucam ama bakalım ne olucak