Fiber kutusunun kablosunun kesilmesi

Şansa bakınki dün gece 3’e kadar bilgisayardaydım ve internetimde bir sorun yoktu sabah kalktığımda telefonu açıp internette gezinecektim internet yoktu neyse dedim 1-2 saate gelir bu sırada yemek almak için dışarı çıktım bir de ne göreyim fiber kutusu havada asılı ve bir kablosu kesik bunu neden yaparlar anlamıyorum şuan destek talebi açtım ve 36 saat içerisinde gelip kontrol edeceklermiş böyle bir durum yaşayan oldumu?

Selamlar @Elfactre, çok üzücü bir durum. Binanızda ya da yakın çevrede kamera var ise bina olarak yasal yollara başvurmanızı tavsiye ediyorum. Forum profilinize müşteri numaranızı tanımlarsanız süreci takip etmek isterim.

1 Beğeni

Internet hizmetinizi kasıtlı olarak engellemişler. Türk Ceza Kanunu 124. maddede belirtildiği gibi hapis cezası olan son derece ciddi bir suçtur. Şikâyet etmenizi tavsiye ederim.

2 Beğeni

Evet doğru diyorsunuz ancak bunu hiçbir şekilde kanıtlayamam büyük ihtimal çünkü sokağımı gören bir kamera vs. bulunmamakta.

Teşekkür ederim, ekledim müşteri numaramı dediğini düşündüm ancak sokağımı gören herhangi bir kamera bulunmamakta.

Yerel sağlayıcı fiber altyapısı üzerinden hizmet alıyorsunuz. Yerel sağlayıcı ekiplerinin müdahalesi bekleniyor. Ekiplere gereken bilgiler aktarıldı.