binamdaki kutunun durumu budur internete bağlanmam için herhangi bir kablo eksiği varmıdır yoksa sadece elektrikci çağırıp daireme mi cektireyim
Mevcut bağlantınız nedir? Turk Telekom Vdsl ise TT’ye başvurup Fiber için dönüşüm isteyin. Yok eğer Turk Net ise OİM’den destek kaydı açıp dönüşüm isteyin.
Fiber kablo elektrikçi işi değil. Gelen telekom ekibi kabloyu yerine kadar çekip size ONT ve Modem verecek.
Tabi bu arada santraldan hala sinyal verilmemiş olabilir, onu da gelen ekip halledecek.
merhaba türknetten dönüşüm istedim zaten şuan tek olay türk telekom ekibi gelip bağlayacaktır değil mi
Evet her şeyi onlar yapacak. Arayıp randevu alacaklar. Size verdikleri cihazları koruyun ! Daha sonra hizmet iptali vs olursa geri alırlar.
merhabalar ,
abonelik başvurumda altyapı görünüyordu başvurdum. bugün kuruluma gelen ekipler apartmanda kutu olmadığını söylediler. müşteri hizmetleri ise belediyeye başvuru yapıldığını beklemede olduğunu söyledi. kurulma güvenip ttnet aboneliğimi iptal etmiş bulundum. bu süreç ne kadar sürer acaba? başvurumu geri çekeyim mi? geceleri internet üzerinden rapor göndermem gerekiyor işimin bir kısmı bu. mağdur durumdayım.
Selamlar @ern, başvuru sırasında kullandığınız iletişim numarasını özel mesaj üzerinden benimle paylaşır mısınız?
merhaba. ilettim.