evimde altyapısı tt olan fiber altyapı mevcut ev içi fiber kabloyu kısaltmak istiyorum fakat semtimde ki elektrikçileri sorduğumda fiber işlerini bakmadıkları söylüyorlar.
Türknetin yardım merkezinde hangi konu açarak evime ekip çagırabilirim.
kısaltmaktan kastım hocam söyle evim duplex kablo alt kattan geliyor suan orta katta tekrar altta indirip orada sabitlicem oradan diğer odalara cat 6 kablo çekicem amacım oo fakat indiremiyorum ucundaki bağlantı kısmı hassas kırılınca telekom ne zaman gelir bilinmez o yüzden ben ellemiyorum bi an önce telekom ekiplerini gelmesini istiyorum
işte teknik abi getirmek için bir neden adı ben direk Turk telekomla konuştugum zaman olmuyormuş bunu TurkNet turk telekoma aktarması gerekip ekipleri böyle geliyormuş
internete bağlanamıyorum başlıklı arıza kaydı başlattım mesaj kısmına da aynı size dediğim gibi belirttim bakalım benle arama yoluyla veya mesaja cevap verecekler mi
Fiberi kır, arıza kaydı aç, Gelen tt ekibinden rica et şuraya çekelim diye ama gereksiz yani bence. Fazlalık fiber kablo dursa ne olacak ki, kayıp olmaz zaten…