Fiber işlemi aktivasyon süresi

Yaklaşık 10 aydır beklediğim fiber internet sonunda sisteme düştü şimdi TurkNet 'e başvuru yapsam fiber için direk gelip işlemi tamamlayabilir mi yoksa sisteme düştükten sonrada bir süre bekletiyorlar mı kabloları henüz dairelere çekmediler.Önceden açtığım bir konuda bir arkadaşı kablo çekme işleminin TurkNet tt ekiplerini göndererek belirli bir ücret karşılığında tamamlandığını söyledi.Nasıl bir yol izlemeliyim acaba?

Evet, TT ekipleri çekiyor ve sanırım direkt geçiş olmayabilir ama Temsilciye sorun " Hattımı, iptal ettirmeden FİBER altyapıya geçişini istiyorum" diye belirtin. TT ekipleri bu işlem için ücret almıyor, alamaz.

Anladım hocam bugün fiber için TurkNet ile görüşme sağlayacağız geri dönüş olursa eğer teşekkür ediyorum.

Rica eder, iyi günler dilerim. :slight_smile:

2 Beğeni

TurkNet fiber ekibi tanidik akraba bisey varmi ya altyapi geldi tam dedim artik su upload soruni bitiyor eve fiber cekecek ekip arayip randevu vermesi lazim bekle bekle bekle sıkıldım artik

Valla ben TurkNet ile görüştüm tt ekibi geldi baktı dairelere fiber kablo çekilmemiş dedi yeni bir tt ekibi yönlendirip 1hafta içerisinde halledileceğini ve sinyali vereceğini söyledi yani şuan bende beklemedeyim ama sizinki 1hafta oldumu?.

bir haftaya yakin oldu

1 Beğeni

Aşşağıda ki firmalara ve TurkNet sosyal medya hesaplarına da yazabilirisniz…
https://www.tekiziletisim.com/iletisim.html
https://teknofix.com.tr/iletisim

Hocam durumu güncelliyorum tt ekipleri gelip kurulumu yaptı bizim eve lakin ont cihazında yeşil ışık yanıp sönüyor pon yerinde henüz internet gelmedi bu TurkNet ile mi alakalı sinyalmi gelmiyor cihaza yoksa farklı bir durum mu mevcut.

Buradan “İnternete Bağlanamıyorum” deste kaydı açın, modeminizin güncel halini ışıkları gözükecek şekilde Temsilyciyle de paylaşın, gerekli aksiyonlar alınacaktır.
BKZ: ONT Cihazı PON yanıp sönüyor | Technopat Sosyal

1 Beğeni

destek kaydı oluşturdum hocam aktif edilmesi 1 hafta falan sürüyormu bu fiber aboneliklerde yani toplam 3 günde tamamlandı bu kablo işleri bir süre daha beklemem gerekirmi sizce. sorun ne kaynaklı olabilir peki.

1 Beğeni

YORUMUM FARKLI POST ÜZERİNDEN YANITLAMIŞIM, SİLDİM. :innocent:
KISACA: ONT Cihazı PON yanıp sönüyor | Technopat Sosyal

1 Beğeni

Anladım teşekkür ederim TurkNet ile görüşücem bu konuyu.

1 Beğeni

Birde son kez bu ipv6 ile ilgili mesaj geldi hocam bu teknolojiyi kullanacak ilk kullanacalardan biriymişiz ben şimdi kendi modemimi bağlamayı düşünüyorum herhangi bir ayar yapmam gerekicekmi bu ipv6 için bilginiz varsa bu konudada yardımcı olursanız sevinirim.

Modeminizin marka/model olmak üzere IPv6 kurulumlarını sitelerinden veya TurkNet forumu gibi çeşitli forumlardan bulabilirsiniz kurulumunu…

Anladım hocam bakayım ozaman bir.