Fiber için Dilekçeye Son!

Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Bugün ben dahil birçok kişi Fiber’e geçmek istiyordur elbette. Arkadaşlar dilekçe vererekte Fiber altyapı başvurusu yapabiliyorsunuz fakat Twitter üzerinden TTDestek’e ulaşarakda yapabilirsiniz. Tabi çoğunlukla firma hesaplarına hızlı bakıyorlar biz kendi firmamız üzerinden attık mesajı direk bana dönüş sağladılar SMS ilede zaten koyucam fotoğrafı direk talebimi aldılar. Sizde böyle yapabilirsiniz.

Evet, geri dönüş sağladılar hiç müdürlüğe gitmeden talebimi Saha Ekibine ve Müdürlüğe ilettiler işleme alındı.

Ben bunu yaptığımda beni telefon ile arayıp dilekçe verin demişlerdi. Aynı yola çıkabilir sizinki de :slight_smile:

Vallaha beni geri aradılar, dediler altyapınızda hali hazırda Fiber yok direk talebinizi biz Müdürlüğe ve Ekiplere iletiyoruz dediler kapattık sonra.

Her yolu denedim, birşey olduğu yok.

Kendileri isteyince getiriyorlar sadece.

1 Beğeni

X te ki mesajları görsen alt yapı uygunsuzluğundan olmaz mış. Alt yapı onarımını yaparken istedimde olmaz dediler. Sonradan da yolu bitirdiler şimdi hiç olmaz.
Fiber çekileceği yerde direk telefon direği var oraya bile çekerler ama adamlar inatla alt yapı olmuyor diyip geri çekiyor. Yanlarda iş yerlerine çekip direk dikiyorlar onlara var bize yok ne güzel dimi nasıl oluyorda alt yapı uygun olmuyorda yakındaki yerlere uyuyor onu anlamadım.

Biz sonucunda olmadığını söylüyoruz istediği kadar iletsinler.

Vallaha kullandığım firmayı kötülemek gibi olmasın ama, bursanın en kötü koyulamiyacak bir yerine GigaFiber gelipte bizim Bursa İnegöl’e gelmemesi kadar kötü bir şey yok keşke bunada bi aksiyon alınsada gelse.

Enazından bursaya geliyor bize hiç gelmedi, adamlar buraya bile gelmiyor. İş yerlerine sadece çekiyorlar. İş yerleri bir sokak ötede oraya var bize yok isteseler onların çektiği yöntemle buraya dağıtırlar ama inatla alt yapı olmazmış çokta inandım.

Nerede oturuyorsunuz?