Fiber Hk

Merhaba İzmir Bayraklı Alpaslan Mahallesinde yaşamaktayım binamızın sağ ön çaprazında kalan bir binada fiber altyapı mevcut ancak bizim binamızda maalesef mevcut değil. Bahsettiğim binanın adresi 1620/4 sokak olarak bizim binamızın ise adresi 1620/10 sokak olarak geçmekte.


Görseldeki turuncu ile işaretlemiş olduğum alan bizim apartmanımızın (Vdsl max 70mbps download) konumu, mavi ile işaretlediğim alan ise fiber altyapının bulunduğu apartman. Bizde apartmanımız olarak fiber altyapı kullanmak istiyoruz. Bunun için bir çalışma yapılacak mı ya da herhangi bir plan takvimine dahil miyiz bilgilendirirseniz sevinirim. Abone No: 1121602

Bulunduğunuz bina ile ilgili altyapı çalışması bilgisi almak için bağlı olduğunuz Türk Telekom Müdürlüğü ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Altyapı sağlayıcınız TT ise, binadaki herkesin imzaladığı bir Fiber altyapı talep dilekçesini, size en yakın TT bölge müdürlüğüne vermeniz ve oradan da dilekçe/dosya numarası talep etmeniz gerekmekte ki kayda geçirildiği kesin olsun. Daha sonrasında eğer ekipler bu talebe olumlu yaklaşır ise, zaten ya sizinle iletişime geçeceklerdir ya da direkt çalışmalara başlayacaklardır arka planda.

1 Beğeni