Fiber hat geliyor diye İnterneti kesmek

Cuma günü internetim kesildi TurkNet e ilettim saha ekibi kontrol edecek denildi 36 saat süre verildi. Ertesi gün binaya gigafiber kutusu takıldı içeriye. Dışarıda kablo var ama kutusu yok.

Ben evden çalışıyorum ve okuduğuma göre en az 1 2 ayı buluyormuş fiberin gelmesi. Destek ekibi sürekli geçiştirici cevaplar veriyor bir sonuca ulaşamıyorum. Evdeki vdsl internetim kesik olduğu için çalışamıyorum da.

Selamlar @Robo, kesinti yaşadığınız hizmete ait müşteri numarasını buradan benimle paylaşır mısınız? Yardımcı olacağım :handshake:

1 Beğeni

Müşteri numarası profiline eklenmiştir. :saluting_face:

1 Beğeni

18765***

2 Beğeni

Yardımınız için teşekkürler. Fiber kutusu gelmeden 1 gün önce İnternet kesintisi oluyor ve TurkNet bugün bana 300tl karşılığında sorunu çözmek için ekip yollama teklifine bulunuyor altyapı çalışması olmasaydı internetim gayet düzgün çalışıyordu. Şimdi 300tl istiyorlar

Benim günlüğüm 8 euro 4 gün çalışamadım servis ücretinde indirim yapılsa en azından mağduriyetim giderilir

Tekrar selamlar, kullanılamayan sürenin tutarı faturanıza indirim olarak yansıtılacak. Ek olarak sorun iç tesisatınızda değil ise ücret alınmayacak. Bunun yanı sıra daha uyguna getirebileceğinizi düşünüyorsanız elektrikçiden de yardım alabilirsiniz :raised_back_of_hand:

Elektrikci geldi baktı sorun yok ama internetim gittiği gün hızım 66mbps ye düşmüştü bunun sorunu altyapı çalışması kaynaklı olabilir mi?

Sistem üzerinden kontrol ettiğimde hattınız aktif görünüyor. Öncelikle arızanızın çözülmesine sevindim. Hız kontrolü yaptığımda ise modemin 84 mbps ile buluştuğunu görüyorum. Hız testlerinin sağlıklı olması için kablolu olarak ve arka planda başka hiçbir cihazın bağlanmadığı, programların açık olmadığı durumda bu testleri gerçekleştirmek gerekiyor. Buna ek olarak bölgenizde bir altyapı çalışması var ise çalışmalar tamamlanana kadar bağlantı sorunları yaşamanız olağandır. Şimdiden keyifli kullanımlar :heart_hands: