Fiber gpon kırmızı alarm sorunu

TurkNet fiber hizmetini kullanmaktayım zaten bu fiberi bağlattığım günden beri kullanamıyorum şimdide cuma günü saat 1.30 ta durduk yere alarm ışığı kırmızı yanmaya başladı bunun sorunu ne olabilir TurkNet ekip gönderdi lakin bizi evde bulamadığını ve tekrardan çözümleyeceğini bildirdi lakin evde idik nasıl böyle birşey olabiliyor anlamış değilim bu sorun kendi kendi kendine olabilir mi nokia ont kullanıyorum.

1 Beğeni

Merhaba @burak684481, müşteri numaranıI özel mesaj üzerinden benimle paylaşır mısınız? Hizmetinizi kontrol edip size yardımcı olmaya çalışacağım.

1 Beğeni

Merhabalar, arkadaşlarım sizi aramışlar ancak ulaşamışlar. Kaydınız üzerinden ben size bilgi verdirdim. Yarına oluşturulmuş bir randevunuz var. Sorununuzu tespit edip kısa süre içerisinde çözüme ulaştıracağız. Bende konuyu buradan takip etmeye devam ederek size yardımcı olmaya devam edeceğim. Gelişme olması durumunda buradan haberleşiriz.

1 Beğeni

Sorunum saat 2 de tt ekipleri tarafından çözülmüştür ilk fiberi çeken arkadaşlar kabloyu sarkıttığı için zamanla fiberin kırıldığını söyledi ekip tekrardan kırık olan yeri kesip yeniden yaptı.Teşekkür ediyorum yinede size yardımlarınız çok değerli bizler için TurkNet kullanmaya devam edeceğim her zaman.

1 Beğeni