Fiber geldi ne yapmalıyım

Şuan vdsl olan altyapım ile 50mbps internet kullanıyorum. TT fiber hattı geldi kısa bir süre önce. Sorgulama yaptığımda 100mbps fiber olduğu yazıyor…Acaba nasıl geçiş yapabilirim?

Destekte uygun menüyü bulup oradan başvurun bağlantı hız problemi olur kampanya değişimi yapabilirsin menüyü bilmediğim için söyleyemeyeceğim.

1 Beğeni

Sıraya aldıklarını söylediler. Aboneliğimi kapatıp açmama gerek yok sanırsam.

1 Beğeni

Bakırdan fibere geçiş olmuyor bildiğim kadarıyla.
Fiberde yeni abonelik başvurusu yapılıyor diye hatırlıyorum

1 Beğeni

Mesela şuradan yola çıkıyorum. Bakırda bir devre numarası var. Örneğin şu an TurkNet müşterisisin. X İss ye geçmek istediğinizde bakırdan hizmet alıyorsanız geçiş sorunsuz oluyor ama bakırdan fibere geçiş yapmak istediginizde transfer olmuyor. Bakır hizmetin aktif iken yeni fiber başvuru alıyorlar.
Muhtemelen yine böyle olur diye tahmin ediyorum
Yine en sağlıklı bilgiyi @EFG Enes Bey aktaracaktir

2 Beğeni

Merhaba

Eskiden vdsl’den fibere geçmek için VDSL iptal ettikten sonra fiber için sıfırdan kayıt oluşturuluyordu artık destek kaydı açarak direk geçiş işlemleri sizin için TurkNet yapıyor. Online destek üzerinden yardımcı olacaklardır.

6 Beğeni

ARtık geçiş yapılıyor. Destek kaysından tarifemi değiştirmek istiyorum menüsünden yapılıyor diye hatırlıyorum.

2 Beğeni

Herkese çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Fibere geçtiğimde tekrar durumu yazarım inşallah.

5 Beğeni

Merhaba @lgdoguzhan, arkadaşlarım size yapmanız gerekenler konusunda bilgi vermişler. Konu hakkında kayıt açtığınız zaman bana özel mesaj üzerinden destek kaydınızın numarasını iletin. Ben tüm süreçlerde size yardımcı olup destek vermeye çalışacağım.

Fiber hızlarına ulaşabilmeniz için bende sizin kadar heyecanlıyım :hugs: