Fiber geçişim ne zaman tamamlanır?

Bu ayın 1 inde fiber geçiş için başvuru oluşturdum ayın 13 üne giriyoruz fakat TT ekiplerinden ne gelen oldu nede arayan oldu. Bu geçiş ortalama ne kadar sürüyor hızlandırmak için yapabileceğim bir şeyler var mı yoksa TT ekiplerinin keyfi ve kahyasına mı kaldım bilgi verebilecek var mı?

1 Beğeni

Merhaba

Destek kaydınız varmıydı. @EFG arkadaşıma mesaj atarsanız konuyla iligili yardımcı olacaktır .

Merhaba @pengu, hattınızı ven hizmetinizi detaylı bir şekilde kontrol ederek size yardımcı olabilmem için özel mesaj üzerinden attığınız mesajınıza cevap vermiştim. Buradan da yazmak istedim. Gözünüzden kaçmaması için :slight_smile: Müşteri numaranızı mesaj olarak bekliyorum. Sağlıklı günler.

Hocam özelden bilgilerimi gönderdim dönüş alamadım sanırım yoğunluktan göremediniz. Rica etsem kontrol edebilir misiniz

1 Beğeni

Merhaba

Geç olduğu için k.b tekrar geri dönüş için @EFG arkadaşım bilgilendirme yapması için yazacağım. Hafta sonu araya girdiği için böyle olabiliyor . K.b.
Yarın geri dönüş sağlayacaktır.

1 Beğeni

Tamamdır teşekkürler

Hocam halen geçişim yapılmadı aynı şekilde bekliyorum. alperenatici hocam da süre veremiyorum diyebiliyor sadece yardımcı olabilecek kimse yok mu? Yıllardır TurkNet kullanıcısıyım başka iss geçişi yapmak istemiyorum ama böyle giderse zorunda kalıcam maalesef

2 Beğeni

Bi bakayım geri dönüş sağlatmaya çalışacağım
@EFG

1 Beğeni

Dönüş yapmanızı bekliyorum hocam

1 Beğeni

@EFG




Hocam 3 kez adresimle alakalı bir sıkıntı çıktığı söyleniyor 1 ay oldu halen bir aksiyon yok maalesef. İlk aradığında adresimi tekrardan teyit etti gönderilen ile aynı olduğunu nedense bir hata gösterdiğini söyledi tekrar tekrar aynı şey oluyor. Yardım edebilir misiniz?

1 Beğeni