53716993 nolu dönüşüm işlemim için yardımcı olurmusunuz 7 günün tamamını beklemek istemiyorum
Merhabalar, DSL > Fiber geçiş talebiniz alındı. Bu sürecin yerel sağlayıcı ile ortak yürütüldüğünü bilmenizi isterim. En kısa sürede tamamlanması adına gereken gayretin gösterileceğinden şüpheniz olmasın
Hocam yine seninkine benzer bir sıkıntı var TurkNet Online İşlem Merkezi de geçiş görünüyor süreç başladı diye tt personeli ile konuştum bizde görünmüyor diyor bizde görünse gelir baglarız diyorlar şaşırdım biraz ne yapacağımı
Ekiplerin başvuru yaptığını görüyorum. Bu aşamada herhangi bir sorun çıkarsa ekipler süreci ele alıyor. Endişelenmeniz gereken bir durum yok
Yerel saglayacıgı personeli mahalleden tanıdık bize ulaşan bir kayıt yok diyor olsa zaten gelir baglarız dedi ben hatırlıyorum bu sorun daha öncede karşısınıza çıkmıştı
Yukarıdaki yanıtta cevabı paylaştım.
İnşallah aynı şekilde sorun yaşamam sabırla bekliyorum
Farklı bir iss geçiş yapıcak tın gibi hatırlıyorum Enes bey araya girip sorununu çözmüştü inşallah beni o noktaya getirmezler 4 5 yıllık TurkNet liyim farklı firma farklı alışkanlıklar zor olur bu saatten sonra
İşlemlerinizin öncelikli şekilde ele alınması adına ilgili birimlerle görüşüyorum. Gereken adımları attığımdan emin olabilirsiniz
Bugün böyle bir şey geldi sizce nedemek istemişler
Merhaba Mehmet Bey, Dönüşüm işlemleri sırasında hattınızın tanımlarındaki sorun nedeniyle hata alındığını görüntülemekteyiz. Hattınızın tanımlarını yenileyerek iş emrini tekrar saha ekiplerine ilettik. Bu süre zarfında kesinti yaşamamak adına aşağıdaki kullanıcı adı ve şifre ile modem kurulumu yapmanızı rica ederim.
Modeminizi resetlemenizi ve kayıt içerisinden size iletilen kullanıcı adı ve şifre ile tekrar kurulum yapmanızı rica edeceğim. Bunun dışında ek bir işlem yapmanız gerekmiyor
Keyifli kullanımlar dilerim