Fiber dönüşüm iptalim yapılmıyor

2 hafta önce binaya kutu takılması sebebiyle fiber dönüşümünü başlattım. Fakat geçen hafta salı bana sorulmadan VDSL bağlantım kesildi ve cumartesi gününe kadar hiç bir şekilde düzgün bilgi alamadım. Daha sonrasında türk telekom genel müdürlüğü ekipleri fiber birimini dairelere kablo döşemek üzere yolladılar. Lakin bina uygun olmadığı için yapamadılar bende TurkNet ile görüşüp dönüşümü iptal ettim. Lakin hala dönüşüm iptal edilmedi resmen oyalanıyorum. 4 kere iptal işlemi başlattılar. Şimdi de santralden bilgi gelmiyor diyorlar. Tek isteğim eski internetimin açılması.

Merhaba, sürecinizi kontrol edebilmemiz için müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz?

Profilime kaydettim ama isterseniz buraya yazayım yine:1824***

Ekipler santral tarafından bilgi bekliyor, kısa süre içerisinde konu hakkında sizi bilgilendirecekler. Gelişmeleri bildireceğiz.

İyi ama türk telekom genel müdürlüğü de fiber dönüşümünü iptal edemezsiniz diyor bana. İptal edibelir mi edilemez mi?

İptal edilebiliyor.

Bu santralden bilgi ortalama kaç günde geliyor bunun belli bir süresi var mı?

Kısa süre içerisinde dönüş alabilmek için konuyu takip ediyoruz. Mutlaka bilgilendireceğiz.

Bakın artık gerçekten yazmak istemiyorum ama ortalama bir hafta oldu. Bir hafta içinde santralden herhangi bir bilgi gelmemesi normal mi ? Sadece eski internetimin aktif hale gelmesini istiyorum. Daha ne kadar internetten mahrum kalacağım 1 aylık faturanın neredeyse 2 haftasında interneti kullanamadım bile.

Merhaba, Dönüşüm iptal etseniz bile TT nin kendi dönüşüm projesi olduğu için kendileri tarafından yapılacaktır. Alt yapı TT nin olduğu için TurkNet sadece bilgi veriyor. TT gerekeni yapmaya çalışıyor.
TT tarafından artık bakır alt yapıdan hizmet almaya sonlandırıp direk fiber tarafından hizmet vermeyi planlanıyorsa yine fiber hizmetine yönlendireceklerdir.
Bina uygun olmasa bile sizlere kablo bırakmaları gerekiyor. Bir elektirikçiye veya kendinizde çekebilirsiniz.

Kablo bırakmadılar ki , doğalgaz borusunu deldirin gelip takalım dediler, ben fiberden vazgeçtiğin halde internetimi açmamak ne demek oluyor

Her kat için giriş yeri hazırlanması gerekiyor. Apartman sahibiyle görüşüp yaptıra bilirdiniz.

Şuan tek yapacakları TT den bilgi alıp portunuzu aktif etmek veya santralden tekrar bağlantısı yapacaklardır. Umarım portunuzu başkasına vermediler.

Bakır alt yapıya hizmet vermeyi keserse onada yapacak birşey yok TT ye göre yönlendireceklerdir.

Yarın iş saatinde bilgi verirler.

Saçmalık , benim tek hatam fiber dönüşümünü onaylamak mı? Benim portum işlemler bitmeden nasıl başkasına satılabilir?(misal) ayrıca sorun bilgi verilmemesi ne zaman TurkNet ile görüşsem santralden bilgi bekliyoruz diyorlar.