Merhaba bir süredir TurkNet Vdsl kullanıcıyım. Türk Telekom ekipleri tarafından binaya ve daireme fiber kablo döşeme işlemi gerçekleşti geçen hafta. Türk Telekom altyapı sorgulaması yaptığımda fiber hizmetini görebilirken, TurkNet sorgu sayfasında ve temsilci ile görüşmemde henüz görünmediğini öğrendim. Görünmeme sebebi, sistem üzerinden onaylanması gerektiği için mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler şimdiden
Selamlar @H.Tosun, binanızda hali hazırda yerel sağlayıcı fiber altyapısından hizmet alan birileri var mı acaba? Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kayıt oluşturursanız altyapı aktifliği durumunda geçişiniz sağlanır
1 Beğeni
Yok hayır binaya fiber altyapı yemi çekildi. Henüz yoktur. Fakat Türk Telekom üzerinden sorgulama yaptığımda fiber hizmeti var diye gösteriyor
Anlıyorum. Orada aktif görünse bile hizmet alamazsınız. Belirli aralıklarla paylaştığım bağlantıdan destek kaydı oluşturursanız ekipler fiber altyapıya geçişinizi yapacaktır