Fiber Altyapı kompa sorunu Stabilite Durumu

Merhaba, vdsl den turktelekom fibere geçtim tt altyapı ekipleri gelip kurulum yaptılar ve kendi modemlerini ve fiber dönüştürücü kutusunu taktılar .
Ancak 2 gündür sürekli kopma yaşanıyor interneti kullanamıyorum vdsl de hiç yaşamadım bu durumu. Modem üzerindeki 5ghz ışığı sürekli yanıp sönüyor.

Destek kaydı oluşturdum ama iki gündür çözüm yok ve bugün destekten ne mesajla bilgilendirme alabildim ne de arama talebim karşılandı.

Lütfen arıza giderilsin ve sorunun sebebiyle ilgili bilgilendirme yapılsın.

Merhaba, yaşadığınız sorunu saha ekiplerine ilettik. Ekiplerin kontrolleri tamamlandıktan sonra güncel gelişmeleri bildireceğiz. Sürecinizi Online İşlem Merkezi üzerinden takip edebilirsiniz. İlgili birimimiz kısa süre içerisinde iletişime geçecektir.

Merhaba, İnterneti bilgisayarda ara ara kullanabiliyorum ama mobil cihazlarda hiç kullanılmıyor sebebi nedir? Yapmam gerek bir kullanıcı ayarı mı mevcut?
3 gündür hiçbir çözüm yok lütfen aciliyet bildirin.

Konunun aciliyetini bildirdik, ekip arkadaşlarımız kısa süre içerisinde size ulaşacaktır.

böyle bir sorunu ofiste yaşamıştık. modem ile gpon kutusu birbire çok yakınsa eğer wifi sinyali internet bağlantısını kesintiye uğratıyor. eğer yakınlarsa modemi gpondan uzaklaştır.