Fiber Altyapi Hiz Dusuklugu

Merhaba
24.06.2024 tarihi ile TurkNet gecisim yapildi. Fiber altyapi olmasina ragmen download hizimda ciddi bir dusus mevcut. Download degerlerim sabah 10-11 Mbps aksamlari 2-3 Mbps arasinda degisiyor. Bunun icin destek kaydi olusturdum ancak herhangi bir geri bildirimde bulunulmuyor.
Sorunun fiber kabloda mi oldugunu ogrenebilsem en azindan ona gore bir cozum yoluna gidecegim. Yoksa kutuda bir problem mi var bilmiyorum cunku herhangi bir geri donus yapilmiyor.
Abone No : 3982038
Destek Numarası: 76847778

Merhaba @ymnN , kaydınızı ilgili birimimize ilettim. Ekiplerimiz en kısa sürede size dönüş sağlayarak destek olacaklar :pray:

Tesekkur ederim umarim geri donus saglar.

Ben teşekkür ederim :smiling_face:

Ev ici tesisat icin teknik servis cagirmak icin ne yapmam gerekiyor ? Destek kayitlarindan bir donus alamadigimiz icin yardimci olursaniz sevinirim. Kimse ne ariyor ne destek kaydindan cevap veriyor. Daha oncede TurkNet kullandim senelerce musteri desteginin kotu oldugunu biliyordum. Ancak biraz olsun duzelmistir umudu ile tekrardan gecis yaptim ancak daha da kotu bir hal almis artik.

Önceliğinizi ekiplerimize ilettim. Sizi aradıklarında iletmeniz yeterli olacaktır. Ekiplerimiz yardımcı olacaklardır.

Ortalama kac gune donus sagliyorsunuz. Sozde destek kaydinda 09-23 arasi aranacagimiz yaziyor ancak 3 gune yakin olacak arayan olmuyor.

Öncelikli olarak tekrar ekiplerimize ilettim :pray:

Gulsah Hanim sizin ilettiginiz varsayarsak o zaman bunlar iplemiyor bizi. Bulundugum lokasyon da cok yogun bir lokasyon da degil.

Gulsah Hanim 3 gun oldu tam. 1 tane otomatik mesaj ile bile geri bildirim yok. Bu daha ne kadar surecek. Ben yeni gecis yaptim TurkNet 'e baska bir internet servis sağlayıcı gecmek icin bir sure beklemem gerekiyor mu yoksa suan baska bir internet servis sağlayıcı gecebilir miyim direk.

İnanın arka planda yaşadığınız sorunla ilgili gerekli işlemler yapılmaktadır. Ben yeniden ilgili birimimize ilettim. Mutlaka dönüş yapılacaktır :pray:

Yeni gectim TurkNet 'e suan baska bir internet servis sağlayıcı gecis islemi yapabilir miyim ?

3 ay süresi var.Direkt iptal ederseniz ama süre kısıtlaması yok ama sonraki geçeceğiniz sağlayıcıya kurulum ücreti adı altında 400-500 tl ödersiniz.

Geçmeden önce bir sorununuz yoktu ama geçince mi oldu hocam?

Konudan bağımsız olacak Fiber FTTH türü mü?Gpon ve modemi iade istediler mi eski sağlayıcı.İade ettiyseniz size yeni cihazlar verildi mi?

Bugun Turk Telekom ekipleri geldi ONT giden fiber kablonun ucunu degistirdiler ancak gelen arkadas sinyal yuksek geliyor bunun icin TurkNet 'e basvurun dedi. Onlardan kaynakli bu sorun diye belirtiler.