Fesih bedelini nereye göndereceğiz

Merhaba. Turk telekomdan TurkNet 'e geçiş yapmak bulunmaktayım. ttnet internetimin bitmesine 4 gün kala TurkNet 'e geçiş yaptım fakat turk telekom bana 500 tllik bir fatura yansıttı. 200 tl modem ücreti olduğunu ve bunu geri almayacaklarını söylediler. 300 tllik bedeli TurkNet karşılayacak mı ? ödedikten sonra faturayı nereye yollayacağım bana yardımcı olabilir misiniz ?

1 Beğeni

https://turk.net/taahhutsuz-ozgur-iletisim-abonelik veya şu numarayı ararsan 0850 2887744 yardımcı olurlar.
Başka bir operatörden TurkNet’e geçiyorsanız, cayma bedelinizi 240 TL’ye kadar biz karşılıyoruz. Kampanyamız hem veri (internet) hem de ses (telefon) hizmeti taahhüt cayma bedelini kapsıyor. Bunun için tek yapmanız gereken TurkNet’e abone olduktan sonra eski operatörünüzün size çıkardığı taahhüt bozma faturanızın aslını ya da kopyasını Online İşlemler’den yüklemek veya 0 212 216 55 60’ya faks çekerek bize göndermek. Fatura ibrazını takiben gerekli kontrol yapıldıktan sonra, size 6 ay için ayda 40 TL’ye kadar indirim sağlayacağız ve böylece 240 TL’ye kadar indirimden yararlanacaksınız.

Teşekkürler ilgilendiğiniz için. Online işlemler kısmından hangi bölüme yüklemem gerek faturayı

Windows için Posta ile gönderildi

@Baran yardımcı olur musun? malum henüz geçmediğim için nereye gireceğini bilmiyorum.

1 Beğeni

Merhaba,
TurkNet Online İşlemler Merkezi - Hesabım - Belgelerim sayfasından Belge Yükle bölümünden Fesih Faturasını seçerek yükleyebilirsiniz.

1 Beğeni

çok teşekkürler tekrardan

Rica ederim, yardım gereken bir şey olursa istediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz :slight_smile:

1 Beğeni

Ulan kıytırıktan modemi 300 Tl saplıyolar resmen ayıp yaa

5 para etmez modem ve hizmetlerini insanlara resmen iteliyorlar. İnşallah Türknetten memnun olursun. Hayırlı olsun.

1 Beğeni

Çok teşekkürler arkadaşlar. Bugun turk telekom binasında kavga ettim insanlarla. 10 yıldır kullanıyordum şimdi müşterisi olmadığım için resmen dinlemediler bile. Türknetten memnunum Allaha şükür. 2 mb indirme hızı ile 10 yıl nasıl hayatta kaldım bilmiyorum. Geçiş yapmadan önce günde 3 kere arıyolardı yok şunu verelim bunu verelim diye şimdi yüzümüze bakmıyorlar.

2 Beğeni

Hizmet anlayışı sıfır umarım devlete geçtiğinde düzelir bu anlayış sınırlar kalkar herkes yüksek hızlara ulaşır.

1 Beğeni