Selam sevgili dostlar faturam 149.90 geldi fakat gününde ödememe rağmen 164 tl ödüyorum destek kaydı açmak ücretlimi oldu artık
Hayır destek kaydı niye ücretli olsun
Faturam 149 iken 164 tl neden ödemek zorunda kalıyorum ki
Merhaba, @hgonul
TurkNet online işlemlerden - Fatura ve ödeme - Faturalarım bölümünden yüksek olan faturayı seçin en altta detaylar vardır.
139.90 10 149.90 tl gözüküyor neden 5 tl fazla ödeyeyim
Online İşlemler Merkezi üzerinden Fatura ile ilgili destek kaydı oluşturup temsilciye sorabilirsiniz bir hata var ise düzeltilecektir.
Açtım aramalarını bekliyorum
hocam aksi bir durum yoksa yardımcı olacaklardır. Geçen sene TurkNet aboneliğimi ayım dolmadan iptal ettim ve taraflarında 4-5 ₺ kalmış bana ait, sms ile iban istediler ve 5 ₺ yi kartıma attılar o konuda TurkNet 'e güvenim tam
Detaylı bilgi verdiler sağolsunlar ya işin içinde dolandırıcılık var yoksa TurkNet kimseye fatura ile ilgili mesaj atmaz çünkü
Geçmiş mesajlardan müşteri numaranıza ulaştım ve hizmetinizi inceledim. Arkadaşlarım konu hakkında sizinle iletişime geçtiğini gördüm. Bilgi vermişler. Bu süreçte size yardımcı olabileceğim farklı bir konu var mı?
Arada 10 tl lik fark telefon hizmeti ücreti olabilir mi. Başvuru yaparken bana öyle bir şey söylemişlerdi. 10 tl fark ile ev telefonu hizmeti var diye…
Evt kardeş 10 tl ek telefon ücreti internet ile birlikte iyi geceler olsn
Konu sonuçlandığı için izninizle kapatıyorum. İyi forumlar