Faturam 2 defa ödendi

15.10.2021 03.57 ve 04.05 saatlerinde banka hesabımdan 2 kez fatura ödemesi çekilmiş müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Online işlemlerden destek kayıtı açtım geri dönüş sağlanmadı. İade işleminin yapılmasını istiyorum muhattap bulamadım.

1 Beğeni

TurkNet Online İşlemler Merkezi - Teknik & Destek - Yardım Merkezi - Fatura - Faturam Hakkında Bilgi Almak İstiyorum bu adımları izledikten sonra destek kaydı oluşturup yaşadığınız sorunu belirtiniz. Oluşturduktan sonra destek kaydı numarasını bana veya @EFG ‘ye iletiniz en kısa sürede çözüme ulaştırılması adına gerekli işlem sağlanacaktır.

1 Beğeni

Merhabalar, sistem üzerinden hizmetinizi bir inceleyelim. Bana özle mesajdan açtığınız destek kaydı numaranızı iletir misiniz?

Merhabalar aynı sorunu şu anda ben de yaşıyorum faturamı mobil bankacılık ile ödedim ancak, otomatik ödeme ile tekrar ödendiği için diğer ödemelerimi yapamıyorum. Destek kaydı açtım bekliyorum,iadesinin yapılmasını istiyorum. Rica etsem yardımcı olur musunuz? @alperenatici @Baran

Selamlar @alicolak09subat, 62922985 numaralı kayıt üzerinden iade işlemleriniz gerçekleşecek.

Gerekli ilgiyi ve desteği sağladığınız için teşekkür ederim. Gerekli bilgilendirme ve iade işlemini bekliyor olacağım. İyi çalışmalar.