Fatura ödeyemiyorum

İş güç gereği uzun zamandır foruma giremiyordum zaten baktım online işlemlere yeni arayüz falan gelmiş güzel derken abonelikleri yüklerken iğrenç bi yavaşlık var 5 kere falan sayfayı yeniliyoruz .
Tamam kabul edilebilir zaten konumuzla alakası yok ama ne hikmetse fatura sistemi benim kartımın son kullanma tarihinin 2030 olabileceğine inanmıyor.
Şimdide dedim destek kaydı açayım bari bu seferde fatura ödeme için destek kaydı açmaya çalışıyorum internet yavaş seçenekleri çıkıyor. Telefonla ödeyeyim diyeceğim ama problem sizin sistemde gibi duruyor o yüzden bir bildireyim dedim.

Çok sıkışırsam fatura ödeme noktası denen yerlere giderim ama ne gerek var? 2012 de ev arkadaşımı dolandırmışlardı hiç güvenmiyorum vallahi, sistemde varken ne gerek var?

Buyrun:


Bu da destek kaydı açmak için:

1 Beğeni

Merhaba,
Mobil bankacılık ile ödeme yapamıyor musun ?

Mobil bankacılık asıl kartın internete açık olmasını şart koşuyor. Muhtemelen bu yüzden sanal kart ile ödeme yapıyordur

Şuan fatura yok olarak görünüyor. Ödemiş

Merhabalar, ödeme yapabileceğiniz bir çok kanal var. Mobil bankacılık uygulamasını kullanarak ödemeyi denediniz mi?

1 Beğeni

@EFG böyle bir problem var bilgin olsun. Ve fatura ödeme sorunu ile ilgili olarak Facebook üzerinde de bir şikayet görmüştüm

1 Beğeni

7 yıldır ödüyorum hocam problemsiz. Ben sadece problemi belirtmek istedim. Bu arada hiçbir ayar değiştirmeden aynı kart ile:


Teşekkürkler hocam dediğiniz gibi ödedim. Bankalarda eskiden TurkNet çıkmıyordu o yüzden yıllarca kredi kartı otomatik ödeme ile ödedim ben 7-8 yıldır TurkNet kullanıyorum.

Konuyu kapatabiliriz ama bu tarih problemi duruyor onu söyleyeyim.

3 Beğeni

Muhtemelen dediğiniz gibi sistem entegresi kartınızın bu kadar uzun son kullanma tarihi olmasından şüphelendi ve sistemsel olarak tanımlayamadı :frowning: Teşekkürler bilgilendirme için…

İsteğiniz üzerine konuyu kapatıyorum. İyi ve sağlıklı günler dilerim.

2 Beğeni