Fatura Ödeme Sorunu

Öncelikle iyi akşamlar, 251***** nolu iptal edilen aboneliğim için kaç aydır ödeme yapmak için uğraşıyorum ancak borç sorgulama ekranında benden giriş bilgileri talep edilmekte olduğu için ödeme yapamıyorum. Bankalarım üzerinden ödeme yapmak istediğimde ise sadece ana borcu değil sürekli olarak faizini ödemek zorunda kalıyorum. Haziran ayından beridir bu sorunla karşı karşıyayım yasal takip mesajı iletilmiş üstüne tarafıma SMS olarak. Ulaşamadığım borcumu nasıl ödemem bekleniyor. Faizi ödenirken ana borcumu neden ödeyemiyorum neden müşteri hizmetleriyle iletişime geçemiyorum uygulamadan. Desteğinizi rica ediyorum.

Selamlar @alicolak09subat, öncelikle 0 850 288 80 80 üzerinden tuşlama yaparak ödeme gerçekleştirebiliyorsunuz. Ek olarak sizin de belirttiğiniz gibi bankalar üzerinden ödeme yapabiliyorsunuz. Süreciniz alacak bürosuna devredildiği için 0216 641 67 67 numarası ile iletişime geçerek ödeme gerçekleştirebilirsiniz.

Mobil bankaçılık üzerinden ödemeler, fatura , fatura ödeme , telekomünikasyon , TURK NET , abone numaranızın başına üç sıfır koyarak ödeme yapabilirsiniz.

Başına 3 sıfır koyarak ödeme sağladım ancak sadece 10₺ ve küsuratı bulunan bir faiz ödemesi yapılmakta olduğu için ödemesini yaptım bunun üzerine tekrar borç sorgulaması gerçekleştirdim ve 96₺ olarak görünen borç ilettiğim görseldeki gibi görünmeye başladı. Ben de Ali Alperen Beyin iletmiş olduğu 0216 641 67 67 numarayı aradım ve benden 105₺ ücret ödemem gerektiği yönünde bilgi iletimi yapıldı ve ben de ödemem gereken tutar ekranda bu şekilde görüntülenmiyor olarak ilettim ve sonrasında teşekkür ederek ilgili iban bilgisine 105₺ daha ödeme yaptım ve halihazırda hâlâ borcum görüntülenmekte. Borç öde ile ödeme yapamadığım için IBAN bilgisi ve ilgili ibanın açıklamasına abone numaramı ilettim güncelleme bekliyorum.

Ali Alperen Bey sistemler üzerinde fazlasıyla ödeme yapmama rağmen iletmiş olduğunuz numara üzerinden iletilen IBAN bilgisine 105₺ + Bankam üzerinden zaten ödeyemediğim borcun sadece faizini görüntüleyebilip o faizin de tamamı olan 10.7₺ demiş olmama rağmen hala sistemlerde borç görüntülenmekte. Merak ettiğim soru şu ben borcundan fazla fazla ödeme yapmış olduğum halde hala sistemlerde borç görüntüleniyor. Dekont vesaire iletebilirim.

Tekrar selam, sistem üzerinden kontrol ettiğimde paylaştığınız aboneliğe ait herhangi bir ödenmemiş fatura bilgisi görüntüleyemiyorum. Teyit için 69735517 numaralı kaydı oluşturdum.

Ali Alperen Bey, her şey için teşekkürler. Tarafıma arama gerçekleştirildi ilgili numara ile tekrar görüşme sağlayacağım. İyi çalışmalar dilerim.