Fatura Kesim Tarihlerimi Degişti?

Her Ayın 28 inde Fatura Kesiliyordu ayın 2 si oldu fatura halen çıkmadı sistemdemi sorun var kesim tarihimi degişti acaba? haziran ayı faturam görünmüyor
sonradan cezalı duruma düşmeyelim

saygılar

Merhaba. Hayır, bir sorun yok, faturanız 28’in de kesiliyor fakat sisteme geç düşüyor, 3/7 gün içerisin de yansımış olur, aksi takdir de Fatura Borcumu Öğrenmek İstiyorum adı altında kayıt açıp durumu açıklayın. İyi günler dilerim.

1 Beğeni

bu gün yine destek kaydı açtım
5 gün önceki cevapla aynı cevap geldi 3 yada 5 gün içinde faturanız tarafınıza iletilir denildi
fatura ayın 28 zinde kesildigi gün mesajla iletiliyordu
sorun halen çözülmedi
yani kısaca tarafıma mesaj yada maille gönderilmedi.
sistematik sorun gibi
Saygılar

Siz ara ara kontrol edin. Gelince ödersiniz. Anladığım kadarı ile yeni abone oldunuz zamanla fatura tarihinize alışırsınız.

ilk 2 faturam her ayın 28 sinde düzenli olarak mail ve mesaj yoluyla geliyordu 3 ncü faturamda sorun oldu bu güne kadar çıkmadı bekliyorum…çıkmazsada sorun yok… :slight_smile: TurkNet fatura kesmemiş der geçerim !!!

ayın 9 zu oldu halen fatura tarafıma iletilmedi…

1 Beğeni

Online işlem merkezi üzerinden faturalarım başlığına geldiğinizde görünen son fatura hangisi?

@EFG benim son ödeme tarihide değişmiş onceden 22 siydi maaş 15 inde geliyor son odeme tarıhı 14 olmuş saçma bir iş yapmışsınız. ben 14 unde odeyemem haberın olsun.

Fatura kesim tarihi değişmiş mi?

weqd

faturayı aboneyi mağdur etmeyelim diye bayram sonuna erteleyeceği yerde önceye erteleyip maaş tarihinden öne atmışlarki maaşını sonra alanlar mağdur olsun.

fatura son ödeme tarihim degişmiş benimde …ayın 18 zi son ödeme yapılmış eski fatyuralarıma göre yazıyorum 27 si son ödeme tarihiydi
yani son ödeme ile kesim tarihlerini degiştirmişler en azından bende durum bu şekil zar zor bu gün faturam çıktı destek talebinde inat edince zorla fatura kestirdim kendime

bütün firmalar son odeme tarıhını ılerıye atmış bi akıllı TurkNet heralde bugınkı rezaletın ustune buda tuzu oldu.

Bütün firmalar derken ön ödemeli hizmet veren firmalardan bu ötelemeyi yapmış firma varsa resmi duyurusunu paylaşabilir misiniz mümkünse

Kime diyorsunuz anlamadım? Neden yükseldiniz onu hiç anlamadım. Burada fatura tarihini geriye atan firma varsa bunu örnek gösterip yetkililere iletmek için sordum. Ama görüyorum ki bazıları için zamanı boşa harcıyoruz. İyi geceler dilerim.

1 Beğeni