Fatura hakkında

Arkadaşlar komisyon ücreti vermeden internet faturamı nasıl ödeyebilirim

TurkNet online işlemler üzerinden kredi veya banka kartınızın bilgileriyle hiçbir ek ücret olmadan ödemenizi yapabilirsiniz :innocent:

Ayriyetten Bankalar üzerindende komisyonsuz kredi kartlari ile odeme yapabiliyorsunuz. Bazi bankalar kredi den aliyor hesaptan odemede almiyor zaten onaylanmadan size soruluyor.

TurkNet online işlemler üzerinden kredi veya banka kartınızın bilgileriyle hiçbir ek ücret olmadan ödemenizi yapabilirsiniz.

1 Beğeni

TurkNet Fatura Ödeme Kanalları

Kartınız veya banka hesabınız yoksa atm lerin kartsız işlem menülerini kullanabilirsiniz.

Olası tahsilat masrafları:
Diğer ödeme kanallarından; İngbank’ın Yetkili Ödeme Merkezi (YÖM) ve Fatura Vizyon tahsilat gişelerinden faturanızı ibraz ederek ödeme yapabilirsiniz. Bu işlem sırasında kurumlar tarafından 1-TL + Vergiler (Varsa) işlem ücreti talep edilmektedir.

Garanti Bankası ATM Kartsız Ödeme kanalından 1-TL, ATM Kartlı, Alo Garanti, Cep Şube ve İnternet tahsilat kanallarından 0,50-TL, Kredi Kartı kanalından 100-TL’ye kadar 1 TL, üzeri işlemler için %1,25 oranında banka tarafından işlem ücreti talep edilmektedir. İlgili Banka ile yapılan sözleşme çerçevesinde bankanın komisyon oranlarını değiştirme hakkı saklıdır.

Aktifbank’ın anlaşmalı olduğu işyerlerinden, kiosklarından ve mobil bankacılığından faturalarınızı abone no ile ödeyebilirsiniz. Bu kanallardan yapılacak işlemlerde (mobil bankacılık hariç) banka tarafından 1-TL+Vergiler (varsa) işlem ücreti talep edilmektedir.

Halkbank gişe kanalından yapacağınız ödemelerde banka tarafından 1,5-TL+Vergiler (varsa) işlem ücreti talep edilmektedir.

Fibabanka, Tekstilbank, Albarakaturk, TEB ve Aktifbank’ın gişe kanalından yapacağınız ödemelerde kurumlar tarafından 1-TL+Vergiler (varsa) işlem ücreti talep edilmektedir.

İşbank ATM KARTSIZ ödeme kanalından 1-TL, KREDİ KARTI kanalından 100-TL’ye kadar 1-TL, üzeri işlemler için %1,25 oranında banka tarafından işlem ücreti talep edilmektedir.

PTTBank gişelerinden yapılan tahsilatlarda 2 TL; PTTMatik üzerinden yapılan tahsilatlarda 1 TL işlem ücreti alınmakta olup İnternet (İPÇ) ve Cep PTT üzerinden yapılan tahsilatlarda işlem ücreti alınmamaktadır.

1 Beğeni