FastPath mı kullanıyorum Interleaved mi?

Selamlar. 100Mbit VAE abonesiyim fastpath mı yoksa interleaved mi kullandığımı nasıl anlayabilirim? TT altyapısı olunca fastpath mı oluyor yoksa interleaved olma ihtimali var mı? Modemim VMG8623-T50B modem panelinde bununla ilgili bir bilgi bulamadım.

1 Beğeni

Modem arayüzü hat değerlerinden görebilirsiniz. Hızınız hangisinin yanında yazıyorsa onu kullanıyorsunuzdur. Muhtemelen fastpath kullanıyorsunuz.
image

3 Beğeni

Merhabalar, VAE altyapısında YAPA’ya nazaran istediğiniz hat tanımınızı değiştiremiyorsunuz. VAE’de size verilen otomatik hat tanımları ile internete çıkıyorsunuz ancak YAPA’da istediğiniz tanıma geçiş yapabiliyorsunuz.

@Hakan.Yildirim dediği gibi modem arayüzünüzden öğrenebilirsiniz.

2 Beğeni

Modemde o bilgi yok zaten büyük ihtimalle fastpath modunda kullanıyorsunuz.

1 Beğeni

TT Altyapısında herkes FastPath kullanıyor o zaman. Anladım cevaplar için teşekkürler. Kontrol ederken fark ettim benim crc hataları yine uçmuş gitmiş :d

1 Beğeni

Bende de FEC ve CRC hataları uçuk ama sorun olmuyor. Yani hissedilir bir durum söz konusu olmadı şu anlık. Bu arada benim hattım hep interleaved moddaydı zyxelin yeni modemini taktığımızda direkt fast mod geçti hattım sebebi nedir bilmiyorum