Eyüpte fiber masalı

Merhabalar, biraz uzun yazıcam kusura bakmayın ama artık bıktım. Her genç gibi ben de eski ve yeni dairelerden oluşan sokağıma fiber çektirebilmek için uzun uğraşlar vermiş biri olarak Türk Telekom tarafından gpon ile ödüllendirildik sonunda ama… Dairelerin içine kadar kablolar çekildi hiç bir binanın bina içi kutusu döşenmedi şikayetlerim sonucunda ben kendi 3 daireli eski binama onu da taktırdım. Altyapı uygunluğu denilen bir süreçte 2 ay bekledikten sonra hala uygun olmadığı başvuru yapamayacağımı öğrendim. Sokağımız site bölgesi binamın olduğu parsel arkamızdaki büyük eski sitelere dahil. yani anlayacağınız internete aç müşteri çok ama altyapı adslden öteye geçmiyor. TurkNet’e site yönetici formundan başvurmak istemedim. (belki 3-5 sene içinde buralar hep yıkılıp büyük bir projeye dahil olacak o zaman kesinlikle gigafiber talep ettiricem.) burayı gördüm. Bize yardım edebilecek sokakta açılmış kablo kanallarından ya da aynı altyapıdan TurkNet gigafiber vb. interneti sunabilecek bir yetkili var mı?

Bu işi sadece TT çözebilir. Sana TT nin mail adreslerini versinler oralara yaz sonuç alırsın. iş sadece aktif etmede ise hallederler.

Ben ttden umudu kestim normalde fiber bi yere gelince superonline turk et vs onlarda gelip döşüyor kablo kutu vs varsa bir proje yetkilierden bilgi alayım çünkü artık sıktı mail şikayet olmuyor yani.