Ey Turk.Net Yetkilileri

@EFG senin haricinde bu forumu illaki takip eden bir Turk.Net yetkilisi vardır diyerekten bu post u açıyorum : ) Bu forum bence Turk.Net in yaptığı en doğru hamlelerden birisi. Forumun kurulması 1. adım daha önemlisi forumun yönetici ve moderatörleri. Hepsini gerçekten tebrik ediyorum. Bundan bir süre önce Turk.Net serüvenimi sonlandırmıştım ve takip eden arkadaslar bilirler belkide Türk.Net i müşteri hizmetleri ve Gigafiber yatırım planları noktasında sert bir şekilde eleştiriyordum da :slight_smile: Bu sürecte abone dahi olmadığım halde nedense ama bu forumu takip etmekten kendimi alamamam gibi bir durumda vardı. Ofisimde Turksat taahhütüm bu ay sonu sona eriyor ve VDSL altyapıya gecmeye karar verdim açıkçası Turk.Net VDSL VAE ilk etapta hiç aklımdada yoktu. Sonrasında Turk.net kurumsal tarafta bireysele nazaran cazip bir teklifle geldi ve kurumsal tarafta müşteri hizmetleri yapısının daha farklı olduğunu belirtince ve anlatınca ofisi Turk.net li yaptım :slight_smile: Bugun itibari ilede bireysel aboneliğimi daha diğer firmada bir haftalık olmamışken açıkçası bir memnuniyetsizlikte söz konusuda değilken burdaki yönetici moderatör arkadasların ve forumdaki guzel ortamın hatırına Turk.net e geri döndürme kararı aldım ve evrakları bugun kargo etmiş bulunuyorum :slight_smile: Kurumsal tarafta zaten bir problem olsada müsteri hizmetleri yapısı farklı ve firmanın taahhut ettiği müşteri hizmetleri yapısı ile çok kısa sürelerde sorunların çözleceğine inanıyorum. Bireysel taraftada saha dolabım binamın bodrumunda ve bana gelen kablo 29 m bir problem yaşayacagımı sanmıyorum olurda bir sorun yaşadığımdada @EFG ve diğer arkadaşların yardımı ile aşacağımı düşündüğüm için sert bir şekilde eleştirdiğim halde geri dönüyorum. Uzun lafın kısası forumda üye olduğunu umduğum düşündüğüm gizli Türk.net yöneticisi firmanız bu forum ve yöneticileri sayesinde kaybettiği bireysel müşterisini geri kazandı buna ek olarak kurumsal taraftada yeni bir müşteri kazandı. Açıkçası kurumsal tarafta taahhut edildiği şekilde memnun kalırsakta aynı şirketimizin kısa süre içinde mevcutta kullanımda metro ethernet hizmeti içinde ISS değişikliğine gitmeyi düşünüyoruz ve bu noktadada Turk.net i tercih etme olasılığım yüksek gibi tabiki metro ethernet tarafında fiyat önemli :slight_smile: @EFG ve diğer tüm moderatör yönetici arkadaşlar sizi tebrik ediyorum , bu forum başta foruma katkı sağlayan herkes ve sizin yönetimdeki başarınızın eseri.

3 Beğeni

Konu başligi öyle degişik ki şöyle der gibi oldun…
Sizin fiberiniz varsa bizimde Turknetimiz var… Diyip fiberden vdsl e dönüşüm :))) okuyunca daha baska ama :joy::joy::joy::joy:

Yok SOL 1000 mbit te devam taki gigafiber adresime gelene dek :slight_smile: Fakat aynı adresimde birde ikinci baglantı VDSL var onu TurkNet e gecirdim. Ofisimdede Turksat ı TurkNet 'e. 1000 mbit vazgecip 100 mbit o kadar değil :slight_smile:

1 Beğeni

Özellikle dikkat çekmesi amaçlı burda forumda kesim bir TurkNet yöneticisi vardır diye düşünerekten umud ederekten okusunlar diye böyle bir başlık attım :slight_smile:

1 Beğeni

İşte bu güzel haber TurkNet ailesine yeniden hoşgeldiniz :hugs: burası dediğiniz gibi TurkNet için önemli bir platform birbirinden değerli TurkNet çalışanları buradaki yorumları takip ediyor ona göre çalışmalar yapıyorlar. Hızlı , sınırsız ve sorunsuz kullanımlar dilerim bir sorun olursa biz her zaman buradayız ben ve diğer mod arkadaşlarıma istediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Bireysel tarafta yasarsam zaten yandınız :slight_smile: kurumsal tarafta Turk.net bayağı iddialı zaten bir sorun olacağını sanmıyorum .

Bir sorun olursa çözülene kadar peşini bırakmayız :wink: @EFG’ in desteğiyle bugüne kadar çözülmemiş bir sorunla karşılaşmadık :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

bir gigafiber konusunda çözüme ulaşamadık :slight_smile: oda yanlış anlaşılmasın getirilmesi değil bir geri dönüş talep etmiştim. En son onada verilen bilgi bölgemize gelecekleri ziyaret edecekleri noktasında oldu oda bana iletti ama gene gelen giden arayan yok :slight_smile: burda @EFG lik bir durumda yok bence oda kendisine verilen bigliyi paylastı netice olarak .

1 Beğeni

Helloooo (20 krkter) :raised_hand::raised_hand: :raised_hand::raised_hand::raised_hand:

2 Beğeni

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:(20 krkter)

1 Beğeni

Devamı ‘‘siz kimsiniz yaa?’’ olacak zannettim.

3 Beğeni

dikkat çekmesi önemliydi :slight_smile: buda demekki amacıma ulaşmışım :slight_smile:

Başta ne için yazdığını anlamamıştım ama şu an anlamış durumdayım bakalım Baran bey anlayacak mı :smiley:

1 Beğeni

Anladım @asdas127816 'ın yaşadığı durumu biliyorum tamamen talihsizlik :confused:

1 Beğeni

Anlar anlar :slight_smile: benim sorun hakkında bilgisi var.

TurkNet abonesi olum benim sorun hakkında bilgisi olmayan kalmamıştır herhalde :joy:

Artık sorun sadece bana özel de değil bunu da öğrendim. Dün kuzenimi TT den TurkNet e geçirdim onunda aynı hata logundan pppoe si kopmaya başladı daha aboneliği açıldıktan yaklaşık 6 saat sonra. :d

+++++

Zaman olsa bu yeni gelişmeyi de bildirip yine kayıt açayım diyeceğim de sarbaşa kanser olmak istemiyorum artık.

1 Beğeni

Bağcılar için güncelleme var mı? Seni bulmuşken sorayım :smiley:

İlçe geneli yok :smiley: Nüfusu da çokmuş halbuki…

Hayırlı olsun hizmetiniz. Umarım sorunsuz bir şekilde uzun yıllar kullanırsınız :hugs::hugs:

1 Beğeni

türknetin fiyat artışı olmadan önce tam 4 kişi filan TurkNet 'e geçirmiştim şimdi annemin evindeki vodafone fiberden fiyat teklifini bekliyorum yüksek derse oda türknetli :smiley:

1 Beğeni

Haziran 2023 fiyat garantidi vermesi ile ilk etapta bazı firmalardan pahalı gibi dursada su an için haziran ayından sonra ve uzun vadede çok daha uyguna geleceği kesin.