Evin içine kadar fiber kablo çekildi

Merhaba, tt tarafından evimize fiber kablo çekildi. Şuan vdsl kullanıyorum. Değişiklik için başvurmam mı gerekiyor? Sanırım tt tarafından ont cihazı ve modem verilecekmiş? Bunların marka ve modeli nedir? Türknetten aldığım vmg8623 modemi kullanamaz mıyım? Teşekkürler :smiley:

Merhaba,
İnternet alt yapı sorgulamasında fiber olarak geçiyorsa, TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden paket değişikliği bölümünden fiber geçişinizi isteye bilirsiniz.
TT alt yapısı olduğu için TT’nin getirdiği cihazlar kurulacaktır, İsterseniz router cihazını istediğin cihazla yer değiştire bilirsiniz ama TT’nin cihazlarını saklayın geri iade isterler.

TurkNet sitesinden altyapı sorgulaması yaptığımda fiber altyapınızdan 100 mbps alabilirsiniz diyor ama online işlemlerde paket değiştirme seçeneği bulunmuyor, destek kaydımı açmalıyım?

Evet destek kaydı açın onlar görüyor sistemde. @alperenatici bey yardımcı olur sonrasında

Selamlar @Serkan06, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kayıt oluşturmanız yeterli olacak :handshake:

1 Beğeni

Teşekkürler bir gelişme olduğunda bilgi vereceğim.