Evime TürkNet GigaFiber mi geliyor?!

Merhaba. Çok heyecanlandım. Benim evime de TurkNet GigaFiber mi geliyor? Daha önce böyle bir bildirimle karşılaşmamıştım. Ayrıca TTNET abonesiyim ve hala hattım ADSL. Bu durumda, buraya GigaFiber’in geleceğinin erken işareti midir? Umarım gerçek olur… UMARIM…

Umarım GigaFiber gelir…

Adres: Efeler mahallesi 1380. Sokak Aydın/Didim (Ev adresimi vermem gerekmiyor herhalde. Evim bu sokakta zaten)

Aynı şekilde siteye girdiğimde benim karşıma da çıktı.
image

1 Beğeni

Hem sana, hem bana GigaFiber geliyor o zaman. Hemen gelmese bile, büyük ihtimal bu bölgelere planlama var…? Umarım vardır. TurkNet Yetkilisi bir arkadaş bizi bilgilendirirse sevinirim. Adresimi belirttim.

1 Beğeni

Şu anda hattım 75 Mbps destekliyor. Türk Telekom sitesinden baktığımda mahallede HIPERNET (FTTC) bulunuyor ancak eve kadar herhangi bir hat çekilmedi. Umarım planlanan bölgeler içerisindeyimdir.

@EFG bu çıkan bildirim hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz? Planlanan bölgeler arasında mıyız? yoksa random kampanya mı?

2 Beğeni

Altyapı sorgulamadan mı baktınız ?

1 Beğeni

Hayır. Sitede böyle bildirim geldi sadece.

1 Beğeni

Zannetmiyorum bence hata olabilir.

1 Beğeni

Bence hata değil. Mutlaka GigaFiber gelmeli. Hata olsa bile, bunu bahane ederek GigaFiber talebinde bulunmak istiyorum. :smiley:

1 Beğeni

Hala VDSL port yok mu sizde :smiley: 100 mbps geldi bana :slight_smile: YAPA 38 mbpsdeydim. Şuan VAE 100 mbpsdeyim. TT müdürlüğüne gidip eve fiber çektirmeyi denediniz mi ?

2 Beğeni

Ben TTNET abonesiyim ve hala ADSL2+ kullanıyorum. Bu sene içinde bizim burası için fiber dönüşüm olacağını söylediler ama kesin bir tarih yok dediler. Yani belirsiz. 6 Ay önce demişlerdi hatta 8 ay önce bu sene için… Ama hala saha dolabımız değişmedi. Evim saha dolabından 100 metre uzak sadece… Saha dolabı değişirse, VDSL alırız.

1 Beğeni

Direk eve fiber çekebiliyorlar. Ona başvuru yaptınız mı ?

1 Beğeni

Nasıl yapabiliriz? 15 Senelik 3 katlı apartmanda oturuyoruz. Sitede bile değiliz.

1 Beğeni

Ben giriyorum bana gelmiyor. A/B testi değil ise bence geleceğinin bildirisi.

2 Beğeni

Gerçekten Didim’e GigaFiber mi geliyor?! Yani evime? Peki ben o siteye hiç nerede olduğumu girmeden etmeden, o site benim bulunduğum yeri nasıl anladı?

1 Beğeni

Her IP adresinin konumu bellidir. Bu şekilde anlamış olabilir.

1 Beğeni

Benim IP adresim, beni Söke’de gösteriyor hocam. Didim’de değil. :frowning:

1 Beğeni

Bu arada konuyla alakasız olacak ama yasadışı olup, insanları rahatsız eden tür sitelere DDOS saldırısı yapmak suç sayılır mı? Hiç girişmedim DDOS işine ama, bazı insanların yasadışı siteleri çökertmek amaçlı DDOS saldırısı yaptıklarını duymuştum. (Bahsettiğim siteler Amerikan tabanlı, yasadışı siteler).
Yazılımcı olduğunuz için sorayim dedim. :slight_smile:

Türktelekom müdürlüğüne gidip Fiber dilekçesi vereceksiniz. Apartmandan imza toplayarak.

1 Beğeni

Tamamda sitede bahsedilen şey TurkNet’in kendi fiber altyapısı?

1 Beğeni

YAPA altyapısı var mı Didim’de yoksa çok zor gibi geliyor. @EFG @Baran bilir.