Ethernet Problem Oldu

Merhabalar, bilgisayarımda wifi yok, bir repeatera taktığım eternetle bilgisayara bağlanıyordum. Bir süre önce 100mbps paketine geçtim. 1 hafta önce ise 25m bir cat6 ethernet kablosu alıp odama kadar ethernet çektim. Testlerde bir sıkıntı görülmüyor, 93mbps civarı download, 6.5 civarı da upload alıyorum. Ethernet çektiğimden beridir Discord üzerinde arkadaşlarım kameramın birkaç saniyede bir donduğunu söylüyor. Hamachi üzerinden açtığım sunucuya da artık çoğunlukla erişilemiyor. Çoğunlukla diyorum, çünkü garip bir şekilde 2-3 kere bağlanmayı başardılar ve pin sorun da olmadı. Sorunu çözemedim gitti. İyi günler

Merhaba, Ethernet kablosu ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Peki, farklı bir Ethernet kablosu kullandınız mı? Hat değerlerinizi görebilir miyiz? DNS ve VPN kullanma/değiştir. CGNAT’den dolayı olabilir yani farklı bir IP özellikle STATİK IP almayı denediniz mi?
Buradan “Hızım Düşük-Performans” Kayıt açın 3 kere ve 15 dakika aralıklar ile sorun yaşadığınız sunucunun test sonuçlarını paylaşın.

1 Beğeni

CGNAT Hamachi’yi de mi etkiliyor?

Etkileyebilir, soruçta ortak bir IP havuzu kullanıyorsunuz.