Ethernet adaptör önerisi

Merhabalar Evde Mibox Kullanıyorum 1000 mb Fiber İnternet Var USB lan Dönüştürücü lazım bi tane Var 300 mbs üstüne Çıkartmıyor kullandığınız USB Ethernet Adaptör Öneriniz Varmı :thinking:

Bende de mibox var. Linkteki ürünle birlikte kullanıyorum 4 senedir. Çok memnunum. Bende gigafiber yok 95 mbps vdsldi. Pc’de aldığım sonuçla birebir çıkıyordu. Sizde ne sonuç verir bilemem. Mibox’un donanımları da işin içerisine girecek çünkü. Bu kadar yüksek hızla baş edebilir mi bilmiyorum. https://www.hepsiburada.com/tp-link-ue330usb-30-3-port-hub-ve-gigabit-ethernet-adaptr-kisi-bir-arada-usb-adaptr-p-HBV0000045L8X?magaza=WebdenAl&url_src=and-product-detail

Mi box usb2 soketine sahip olduğu için hangi adaptörü alırsanız alın maalesef 300mbps üstüne çıkamazsınız.


Mibox 800mbs Kadar Destekliyor Arkadaşlar Bana Sağlam Usb Adaptör Lazım net Hız veren

Mi box donanım olarak eski kalmadı mı? 300 Mbps üzeri hızı donanımsal olarak zaten desteklemeyecektir. Daha fazla masraf yaparak deneyeceğinize daha güncel bir cihaza geçmek daha mantıklı olabilir. Hem USB 3.0 olan hem de kablosuz 5 ghz 2T2R cihazlar var.

1 Beğeni

MiBox Usb 2.0 portuna sahip olduğu için gigabit usb2ethernet adaptörü de alsanız teoride 480mbit’i geçemeyecektir. Pratikte ise bu değer donanım zayıflığı sebebi ile 360-380mbitlerde tıkanmakta.

Aşağıdaki video’da gigabit usb2ethernet adaptörünün windows & mibox üzerinde gigabit internet ile testini inceleyebilirsiniz. Orada da 328mbit’in üzerinde bir değere ulaşamadığını göreceksiniz.

Anladım Hocam Teşekkürederim Ederim Ozaman Elimdeki Cihaz Yeterli Masraafa Girmeye Gerek Yok Teşekkürederim :pray: