Eski internet sağlayıcısının iptali hakkında

Merhaba, kısa ve öz şekilde sormak ve öğrenmek istiyorum.

TurkNet aktivasyon işlemlerimiz 2024 Nisan 30’da son buldu, aktif olarak hizmet almaktayım şu an. Henüz işlemler yeni yapıldığı için diye düşünüyorum fakat, e-devlet’e girip hat ve internet sorguladığımda eski kullandığım sağlayıcı hala 1 adet aktif abonelik gösteriyor. Bunun sebebi bu ay’a yansıyan son faturayı ödetmek istediğinden mi yani ödenince mi devre dışı ya da pasife düşecek yoksa işlemler henüz taze mi bir süre sonra kendi mi iptal olarak gözükecek? ayrıca öncesinde operatörler ile görüştüğüm için bildiğim kadarıyla herhangi bir cayma bedelimiz söz konusu değil. Teşekkür ederim.

Selamlar, kontrol ettiğimde geçiş işlemleriniz tamamlandığını görmekteyim. Mevcut firmanızın iptali geçiş işlemi tamamlandıktan sonra yapılmaktadır. Siz yine de eski operatörünüz ile iletişime geçerek hizmetin iptalinin yapıldığını teyit edebilir misiniz?

2 Beğeni

Tamamdır, biraz sonra teyidi gerçekleştirip konuyu güncelleyeceğim.

1 Beğeni

Eski internet sağlayıcısı ile az önce görüşme sağladım, Hem kimlik yolu ile hem de hizmet numarası ile girdi ve bakmaya çalıştı ama böyle bir kullanıcı görünemiyor, görüntüleyemiyorum isterseniz kuruluşumuza ait herhangi bir bayiden yine hizmet numarası yoluyla kontrol sağlayabilirsiniz dedi. Sistemsel bir arıza mı? diye sorduğumda üyeliğiniz iptal olsa bile sistemde görünmesi gerekir tarzında bir şey söyledi. Bilemiyorum açıkçası, fikirleriniz var ise paylaşmaktan çekinmeyin.

Fotoğrafını çekip atma şansın varmı ?
Pasif olarak görünüyorsa kapanmıştır ama yinede gözükür. Altaki resim gibidir.
e88f0f20-8787-4919-a4ba-ec22fdbfb44b

Hayır, pasif değil henüz aktif şekilde görünüyor. Ama Mayıs ayına ait ödenecek faturayı çıkarmış belki de yukarıda bahsettiğim gibi bu son ödeme gerçekleştikten sonra e-devletten düşecek. Yani başka bir şey gelmedi aklıma.

Dediğin gibi olabilir. Son faturasıdır.

1 Beğeni

Özel mesaj üzerinden iletişime geçtim.

Son faturanızı ödeyin.Bende TurkNet’e geçiş yapmıştım 2 hafta önce.Bende de aktif gözükuyordu e-devlette 2-3 gün önce baktım sadece TurkNet kalmış.Kafaya takmayın yani siz son faturanızı ödeyin o kaybolur zamanla.

1 Beğeni

Öyle mi? Çok sağ olun bilgi için.

Hocam cayma bedeli falan yok demissiniz ama taahhütlüyse muhtemelen cayma bedelli son faturadır o.Hatta bana bizim binada fiber olmamasına rağmen 720 TL gpon cihazı kesmislerdi onu bize verin diyemBaya uğraştım bende yok dedim vermediniz falan.Baya uğraşıp iptal ettirdim çektiğim rezilliği şuraya 100 satır yazsam sığmaz

Benim de Türk Telekom üzerindeki bazı eski aboneliklerimin kapalı olarak gözükmesi birkaç hafta sürmüştü. Online işlemlere giremiyorsanız hizmet kapatılmıştır, onu deneyin bir.

1 Beğeni

@KREARON, Evet çünkü bu konu önemsenmesi gereken bir şey olduğu için, TurkNet’e başvuru öncesinde eski sağlayıcımı arayıp defalarca teyit ettirdim. Hatta, dijital sistemler malum hatası arızası olur olabiliyor. Bir kez daha emin olmak için sordum, Hayır taahhütünüz bitmiş dolayısıyla herhangi bir bedel görünmüyor cevabını aldım. Sizi anlayabiliyorum, bu tarz durumlar kaosa sebep olabiliyor çoğu zaman.

@justVDSL, Teşekkür ediyorum bilgilendirme için.

Anladım hocam.Son 1 ay içinde ekstradan vodafonea fatura parası ödemediyseniz,ayın 30 unda gecis yaptıysanız o son faturanızdır zaten.Siz geçmeseniz ayın 1 inde yine o son faturayı keseceklerdi zaten diye düşünüyorum.Kafaya takmayın son faturayı ödeyin edevlette kaybolur o abonelik maks 1-2 haftada

1 Beğeni