Eski Gigafiber İptali ve Yeni Gigafiber Abonelik

Merhaba, siteme özel kampanya geldi fakat eski aboneliğime tanımlama yapamayacaklarını ilettikleri için gigafiber aboneliğimi iptal edip tekrardan aldım. Şu an yeni abonelik işlemi başlattım fakat 3 sorum var.

1. Eski modem ve ONT’yi TurkNet’e geri gönderecek miyim? Çünkü yeni abonelik sayfamda “Sistemlerimizde hizmetinize ait olan ZYXEL PMG1005-T20B GPON ONT EU PA VERSİON marka bir modem bulunmaktadır.” ibaresi çıkıyor.

2. E-Devlet onayını dün yaptım fakat hala dijital sözleşmeni onayla çıkmakta.

3. Tarafıma mesajla iletilen randevu sayfasında tarih değiştiremiyorum, tıklanmıyor. Tarih seçme yerine basıp herhangi bir tuşa basınca da " Application error: a client-side exception has occurred (see the browser console for more information)." hatasına dönüyor site.

Selamlar @Devil, tarafınıza tahsis edilen modem ve aparatları iade etmeniz gerekiyor. Randevu için yardımcı olabilirim. Hangi tarihler sizin için uygun?

Merhaba, yanıtınız için teşekkür ederim. Şu an için sistemde 12 Ağustos 18-20 olarak gözüküyor eğer bir hata yoksa o tarih uygundur.

Bir de sözleşme onayı yapılmamış gibi gözükmekte fakat edevlet onayını yapmıştım, bir sorun mu mevcut acaba?

Ekipler sizinle iletişime geçerek randevunuzu oluşturdu ve diğer süreçler hakkında bilgi aktardı :innocent:

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.