Esenler, Havaalanı mahallesi Gigafiber aktivasyonu

Merhaba, Ben istanbul esenler havaalanı mahallesi gönlüm sokak adresinde ikamet etmekteyim. Şuan internet sağlayıcısı olarak millenicom kullanmaktayım. Yaklaşık 1 ay önce binamızın içerisine siyah gigafiber kutuları yerleştirildi ve o zamandan itibaren hizmet aktivasyonunun gerçekleşmesini bekliyorum. Gerçekleştiği gün benimle birlikte yaklaşık 6 arkadaşım TurkNet firmasına geçecek, farklı forumlardan araştırmalar sonucunda mart ayı içerisinde gigafiber hizmetinin aktif edileceğini öğrendik fakat inanın sabırsızlıktan her gün altyapı kontrolü yapıyorum daha kesin bir tarih iletmeniz mümkün mü acaba?

1 Beğeni

Belli bi tarih belirtemiyorlarmış bende bekliyorum kutuyu koydular fakat aktif olma süreci değişiklik gösteriyormuş

1 Beğeni

Kazım karabekirdeyim, aynı durumdayım sizinle. Telekomdan aboneliği iptal edip 10 gün internetsiz bekledim hatta. Bu hafta içi normal Telekom altyapısı üzerinden TurkNet 'e başvurdum, gigafiber aktif olunca ona dönüşüm yapacaklar.
Bu ay sonu gelir benim tahminim. Hepimiz toplu şekilde aktif olur bence.

2 Beğeni

Teşekkür ederim cevaplar için :slight_smile: Belli ki esenler bölgesinde bir hayli sabırsızlıkla bekleyenler var @EFG de konuya bir göz atabilirse çok müteşekkir olacağım

Bende ninehatunda bekliyorum

1 Beğeni

Merhaba @anilttrr, arkadaşlarıma direkt olarak bölgenizde aktivasyon süremizin ne zaman olacağını sordum. Dönüş aldığım zaman size buradan mutlaka bilgi vereceğim.

1 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum Enes bey dönüşünüzü bekliyor olacağım :slight_smile:

Anlayışınız için ben size teşekkür ederim. Mutlaka dönüş yapacağım :pray:

1 Beğeni

Hocam benim mahallemin akibeti hakkında bir bilgi varmı

Nine hatun mahallesi 108. sokak no30-32 esenler istanbul