Engelsiz tarifeye geçiş

Selamlar
Özgür iletişim fiber 100 paketi kullanıyorum. Abone numaram 1241950 Eşimin engelli raporu var %69 oranında raporu belgelerim menüsünden raporun sadece ilk sayfasını resimli olanını yükledim diğer sayfaları eklememe müsade etmiyor yükleyemedim… Başka ne işlem yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim.

1 Beğeni

Destek kaydı açarak ekleyebilirsin ben öyle yapmıştım

1 Beğeni

Desteğe attığında resim lar sana gözükmez ama yinede gitmiş olur.

Merhabalar, Online İşlem Merkezi üzerinden belgelerim statüsünü seçerek belge yükle dediğinizde sorunsuz bir şekilde yükleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

türknetten iletişime geçtiler, sorunu ilettim destek kaydı açacaklarını ve destek kaydına eşimin kimlik fotokopisi ve engelli raporunun sayfalarını atmamı istediler. Ancak destek kaydında da tek belge ekleniyordu bende tüm resimlerden tek bir resim yapıp gönderdim. inşallah olur. olmaz diye de belgelerin yandex linkini ekledim.
Bakalım nasıl sona erecek.

2 Beğeni

Bir sıkıntı olursa bana özel mesaj üzerinden ulaşın. Ben size yardımcı olurum.

Tabi…İlginiz için teşekkürler.

1 Beğeni

engelsiz tarife geçiş işlemim tamamlanmış. yardımcı olan herkese teşekkürler…

2 Beğeni

@bkutucu çok sevindim :slight_smile: Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda bana özel mesaj üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Buradan tüm kullanıcılarımıza elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim.

1 Beğeni