En yüksek 85 Mbps ama 47 Mbps alıyorum

Abone olmadan önce en yüksek 85 mbps alıcağım söylendi ama ben şu an 47 mbps alıyorum bu konu da ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz

Merhabalar, TurkNet Forum’a hoş geldiniz.

Hat değerlerinizi gönderirseniz yorumlayıp yardımcı olabiliriz. Hat değerlerinize modem arayüzünüzdeki DSL istatistikleri bölümünden ulaşabilirsiniz.

Bu konuda yardimci olursaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler ederim

Selamlar @Beru, bakır altyapıda %30 kayıp olağan kabul ediliyor. Kablosuz olarak bağlantı sağlıyorsanız aldığınız hız kabloluya oranla daha düşük olacaktır. Kablosuz bağlantı sağlamak durumundaysanız 5ghz kanalı üzerinden bağlanmanız faydalı olur. Hat değerlerinizi @moderators @tnetwork ekipleri yorumlayacaktır.

Hat değerlerinize göre alabileceğiniz en yüksek hızı alıyorsunuz gibi görünüyor. Altyapı sorgulama sayfaları hangi veriye göre bilgi veriyor bilmiyorum fakat bana da alabileceğimin üstünde hızlar çıkıyor bazılarının sonuçlarında.

Abinelik baslagicin da altyapiyi sorgulayıp 85 mbps oldugunu öğrenip aboneliği başlattık bu konu da ne yapılması gerekiyo alt yapiyı hızlandırmanin bir yolu yok mu

1 Beğeni

Hat zayıflamanız normal gibi, eğer yüksek olsaydı bina içi kablolamalarınızı kontrol etmenizi önerebilirdim. Teknik olarak mevcut altyapınızda daha yüksek hız almanız şimdilik mümkün değil diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Altyapı sonucu, tüm şartların olağan olması durumunda alabileceğiniz “ortalama” hızı gösterir. Aktif bağlantı sağlamadan hat değerlerinizin görülemeyeceğinden bu öngörülemez bir durum. Bakır altyapı kablolarınızı yeniletebilir, modem firmware güncellemelerini kontrol edebilir, kablolu olarak bağlantı sağlayabilirsiniz.