TurkNet 'e geçmeden önce görüştüğüm müşteri temsilcisi VDSL port olduğunu en az 35 mpbs hız alacagimi söyledi. Ama adsl 16 mbps hız alıyorum. Türktelekomda ise 16 mbps hızı sadece 110 TL ye alabiliyorsun. Şimdi ise müşteri temsilcileriniz dalga geçer gibi konuşarak tekrar türk telekomda geçebilirsiniz diyor. Turktelekom şuan bana gelirsen 220 TL ödeme yaparsin dedi. Şimdi hem taahhütumu bozup indirimden yararlanmak engellediniz hemde aynı internete 170 TL odiceksiniz diyorsunuz. Bir an önce gereğinin yapılmasını arz ederim. Yapılmadığı takdirde ilgili mercilere başvuracağımi bildirmek isterim. Ayriyetten kullandığım internete de bir kuruş dahi ücret odemeyecigimi tekrar tekrar İkra ederek üstüne basarak altını çizerek söylüyorum bir rakam ile 1 Romen rakamı ile I kuruş dahi odemeyecegim. Gerçekten Traji komedi. kafayı yememek elde değil. welcome to turkey beyler. hepinizin allah belanızı versin dolandırıcılar. bunu kendinize meslek edinmişsiniz yazıklar olsun.
“Herkesin Allah belasını versin” “fatura ödemeyeceğim”
Merhabalar @ahmetcan44, bu durum boş port olmaması ile alakalı. Sorgulama ve görüşme esnasında görüntülenen VDSL portu dolmuş olabilir. Bu gayet normal bir durumdur. Port uygun hale geldiğinde geçişiniz kolayca sağlanır. Paket / Tarife / Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden belirli aralıklarla kayıt oluşturmanız yeterli olacaktır.
Mesaj içeriğinizdeki hakaret, argo ve forum kurallarına aykırı söylemler nedeniyle iki hafta süre ile yasaklandığınızı belirtmek isterim. Üye olurken kabul ettiğiniz şart, koşullar ve kurallara göz atarak yasaklanma sürenizin sonunda forum aktivitenize devam edebilirsiniz. Tekrarlanması durumunda kalıcı uzaklaştırılma uygulanacağını da eklemek isterim.
Bölüm 1 - Madde C gereğince
“hepinizin allah belanızı versin dolandırıcılar. bunu kendinize meslek edinmişsiniz yazıklar olsun.”