Elektrik kesintisinden sonra başlayan arıza

Selamlar. Yaklaşık yarım yıldır TurkNet kullanıyorum, şu ana kadar da memnunumdum, ama yakın zamanda olan bir elektrik kesintisinden sonra Modemdeki bütün ışıklar vb. yanmasına rağmen internete erişimim yok. Zyxel Arayüzünü de biraz karıştırdım, modemi de karıştırdım ama tık yok. Tek fark modem direkt gözükmüyordu hiç, şimdi gözüküyor ama bağlantı yok arayüzü karıştırdıktan sonra.

Bir öneriniz var mıdır yapabileceğim şeyler konusunda ? Arıza kaydı oluşturdum ama geri dönüş yaptıklarında IP adresi alın dediler, aldım, düzelmedi. Bir daha geri dönüş olmasını bekliyorum şu an.

Modeminizi sıfırdan kurup denediniz mi? Denediyseniz Zyxel servisi ile görüşmenizi ve başka bir modem ile deneme imkanınız var ise test etmenizi öneririm.

1 Beğeni

Sorunumu çözebildim, müşteri servisleri sağolsun. Yönlendirdiğiniz için teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Rica ederim, keyifli kullanımlar dilerim. Sorun neymiş nasıl çözdünüz paylaşmak istermisiniz? Bu tarzda bir sorun yaşayan başkası olursa fikir almış olur.

Tabii. İlk olarak 192.168.1.1’deki arayüze giriş yaptım. Ardından sağdan Ağ ayarından Geniş Bant ayarlarına girdim. Başı VDSL ile başlayan seçeneğin sağındaki kalem ve kağıt ikonuna tıkladım. Orada sorunum PPP bilgisi tarafının benim bilgilerim ile dolu olmadığıydı, TurkNet arayüzünden Modem kullanıcı adı ve şifre yazdım ve çalışmaya başladı internet.

1 Beğeni