Yaklaşık 3-4 haftadan beri internetim kopuyor ve buna asla bir çözüm bulunamadı. 3 defa destek kaydım kapatıldı sorun çözüldü diye ama artık ondan da ümidi kestim. Firma değiştirmek istemiyorum ama zorunda bırakılıyorum diyebiliriz. İnternetimin tamamen koptuğunu söylememe rağmen dönüş olarak internetiniz yavaşladığında hız testi yapıp gönderin, yoğunluk saatinde olur böyle şeyler olmaya başladı ve bu cevaplar içinde olduğum durumu sanki yeterince değilmiş gibi daha da sinir bozucu hale getiriyor. Anlam veremediğim ise madem yoğunlukta yaşanıyor bunu engellemek için altyapı yapmaları gerekmiyor mu? Yardımcı olunmasını bekliyorum çünkü ben bu hizmeti alamasam da hala ücretini ödüyorum.
Bunlar da son sadece 1 günde internetim kesildiği andaki WIFI arayüzü
Görüldüğü üzere nedenini bilmediğim şekilde Errors(pkts) değeri fırlama yapıyor. Eve gelen ekibin söylediğine göre bina ve WIFI yeni olduğu için bir sorun tespit edemediler. Kurulumu da doğru.

Sabah kalktığımda internet bu haldeydi:
Sözde 3.5 saat (herkes uyurken 6.30’da kesilmiş yani yoğunluk olduğunu sanmıyorum) uptime gösteriyor ama internet ışığı bile yanmıyor.