Duvarın içinden internet prizi ile kablo uzatmak

Merhaba, dubleks evde oturuyorum, alt kata kadar internet kablosu var duvarların içerisinden. Kabloyu duvardan söküp ek yapmamak için duvardaki internet prizine kısa bi kabloyla splittera bağlayıp splitterdan da duvarın içinden üst kata modeme kablo uzatmayı veya direkt duvardaki prize kabloyu takıp ayni şekilde duvarın içinden uzatmayı düşünüyorum. Bu şekilde hız-ping düşüklüğü olur mu sizce?

1 Beğeni

@tnetwork @moderators

1 Beğeni

Ben evin odaları arasında interneti taşımak için 2 noktada kabloları bu şey ile birleştirdim ping vs sorunu yok splitterdan daha sağlıklı bence Ek Boncuğu Yak 1 Konnektör ( 1Kt 100 Lü ( Ürün Adınıza Faturalı ) Fiyatları ve Özellikleri

1 Beğeni

arada bi şey olmadan direkt ek kabloyu duvardaki internet prizine takıp kabloyu çeksem kayıp olur mu?

Merhaba kaliteli soket ve jackla kayıp olacağını sanmıyorum. Anlattığınız şekilde yapabilirsiniz.

Cevap için teşekkürler, kabloyu nereden alabilirim kaliteli olsun istiyorum. Yakındaki elektrikçilerde incecik iki kablolu gri kablolardan bulabildim sadece, bu kabloyla da yapsam sorun olur mu? Daha önce dışarıdan kullanmıştım çabuk eziliyorlar.

1 Beğeni

cca kablo tercih etmezseniz daha yerinde bir karar olur. Mümkün olduğunca kabloların üzerinde yazan standartlara bakın. Standart dışı kablo kullanmayın.

https://www.youtube.com/watch?v=9cHvW2d-TfQ

Bu kablolar işinize yaraya bilir. Güvenilir yerdir.