Düşük ping beklerken bu ne?

a firbasından düşük ping vaat ettikleri düşük ping için TurkNet 'e başvurdum. Müşteri hizmetleri oyuncuların yayıncıların Türkneti tercih ettiğini söyledi. A firmasından normal ping değerlerim kesinlikle 28 29 u geçmiyor ve modemi oyuncu moduna aldığımda 21 -23 ms arası değişiyordu. ( 5ghz ) kablolu ise 7 ms değer gösteriyordu.,
oyun içi ping değerleri ise 26 28 max 30 ms gösteriyordu.
TurkNet 'e geçtim bugün aktivasyonum tamamlandı, heyecanla ilk işim test oldu ama hüsran.
( 5 ghz ) test sonucu en düşük 31 en yüksek 39 ms aldım. ( oyun içi 61 ms ve 159 lara kadar çıktı )
Kablolu olarak belki telefonda sorun vardır diyip test ettim 46 ms.
Lütfen bu sorunu nasıl çözeceğim geri firmaya geçeceğim böyle olursa.

1 Beğeni

Ping sizin icin onemliyse telekoma gecin onlarin sagladigi pingi TurkNet asla veremez.

35 mbps kullanıyorum. Paketleri 35’ten yüksek TT kullanan arkadaşlarımla oyuna girdiğim zaman, ben 17-36 arasında gezerken onların interneti 150-250 lere kadar çıkabiliyor.

vdsl2 kullanıyorum 94 mbps destekliyor altyapım malesef fiber yok. Sanırım tekrardan sorun çözülmez ise aynı firmaya geçeceğim. Türk telekom çok pahalı.

Altyapisi kötüdür ikisinide kullandığım icin karsilastirma yapiyorum telekomda cs go pingim 40ms iken turknette 50 55 arasi değişiyor ayni altyapi ayni modem.

millenicom kullanıyordum, hiçbir sorun yaşamadım sadece ping değerleri oynadığım oyuna göre gayet güzel ama bana göre kötüydü 4 yıldır oynuyorum ( mobile legends ) millenide 28 ms alıyordum TurkNet 65 ms verdi.

milleni ve gibir galiba ttnet rotalarini kullaniyor o yuzden dusuk.bende gecmeyi dusunuyoeum.dogu bolgesindeyim ping asiri yuksek ve normal diyip duruyorlar