Kısa süre önce yaşadığım ve doğru dürüst destek alamadığım sürekli kopma sorununun “kendi kendine düzelmesinin” ardından şimdi de düşük hız genelde 5mbps altı (altyapım ve paketim 90 mbps) ve acayip yükse seviyelerde ping çıktı. Destek kayıtlarımı oluşturdum çözüm önerileri ve tabi ki yine klasik telesekreterle muhatap olur gibi defalarca aynı cevap olan saha ekiplerine talimat verildiği ve kısa sürede sorunun çözüleceği cevabını aldım fakat hala ne bir sonuç ne de bir bilgilendirme var. Taşınmayı düşündüğüm için şimdilik aboneliğimi sonlandırmıyorum fakat kesinleştiğinde ilk işim farklı bir sağlayıcıya geçmek olacak.
Merhaba, yaşadığınız bu deneyim için üzgünüz. Konu hakkında ilgili birimimizle iletişime geçtik, en hızlı şekilde gelişmeleri sizinle paylaşacağız. Mutlaka destek olunacaktır.
İlgili birim 1 aydır bakır kabloyla alakalı bir sorun olduğunu söylüyor ama düzeltmek için hiçbir çabası yok gördüğüm en kötü internet sağlayıcısınız.
Yaşadığınız bu sorun için üzgün olduğumuzu tekrar belirtmek isteriz. Sorunun çözümü için süreç devam ediyor, hızlandırılması adına bilgi iletilmiştir. Ekip arkadaşlarımız gün içerisinde sizinle iletişime geçecek.
Şimdi de 25 iş günü içerisinde çözüleceği söyleniyor türk telekom müdürlüğüne gittim altyapı kaynaklı hiçbir arıza gözükmüyor dendi yani tamamen sizden kaynaklı bir arıza
Merhaba, 86400097 numaralı kaydınız üzerinden ekibimiz arıza hakkında bilgi paylaşmıştır. Güncel gelişme olması durumunda size bildirilecek.