Merhaba arkadaşlar daha önce internetimi sorunsuz kullanıyordum dün akşam aniden internet kesildi 1-2 saat bekledim İnternet gelmedi yatıp uyudum,bugün uyandığımda modemde sadece power ışığı yanıyor ne yaparsam yapayım interneti getiremedim.Modemi kapattım 15 dakika bekleyip açtım düzelmedi modemin adaptörünü taktım cıkardım sonuç yok modemi kapattım 5 dakika bekledim gene fayda etmedi modemin arayüzüne de giremiyorum TurkNet’e destek kaydı açtım ancak klasik cevaplar verildiğini düşünüyorum sorunumu kimse çözmedi bu sorunu nasıl çözerim modem mi bozuldu acaba?
Destek kaydı 87315428
Yetkili biri kontrol edip sorunumu çözerse sevinirim
Bu gün başka bir modem taktım oda aynı sorun power ışığı ve wlan ışığı yanıyordu sadece bu gün deprem tehlikesi atlattık internete en cok ihtiyaç duyduğumuz zamanda sorunun çözümü yok destek kaydı açtık verilen cevaplar hep aynı çözüm yok 2 gündür kendi internet paketimizi kullanıyoruz nereye kadar gb yetecek buna? Kullanmadığım günlerin telafisi olacak mı acil yardım bekliyorum
Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Arızanız hakkında ekiplerle iletişime geçtik. Konu ile ilgili güncel gelişme olur olmaz bildireceğiz. Arıza süreciniz bittikten sonra kullanamadığınız süre için destek kaydı oluşturabilirsiniz. İndirim tanımlanacaktır.
Bu gün telekom ekipleri aramış ancak dün 6.2 şiddetinde deprem atlattık bu yüzden annem akrabalarla konuşurken fark etmemiş telekom ekipleri tekrar ne zaman arar tamam internet gelirse destek kaydı açarım
Öncelikle çok geçmiş olsun. Tekrar ekiplerin iletişime geçmesi adına bilgi veriyoruz.
87366272
Merhaba, 87366272 numaralı destek kaydınız açıktır. Süreci yakından takip ediyoruz, kısa süre içerisinde tekrar dönüş yapılacaktır. Sizinle iletişime geçeceğiz.
Merhaba, yarın mesai saatleri içerisinde ekipler gerekli kontrolleri sağlayıp destek olacaktır. Kontroller tamamlandıktan sonra sizi bilgilendireceğiz.
ÜZgünüm ama kimsenin destek falan olduğu yok sürekli aynı müşteri temsilcileri İle görüşüyorum sorunumu çözecek başka bir ekibiniz yok mu topu sürekli ttnet Tarafına Atıyorsunuz onlarda sorun yok deyip işin içinden çıkıyor madem sorun yok niye benim internetim yok bir anda internetimi kestiniz ve gelmiyor sorun ne o zaman Bana sorun iç tesisat kaynaklı olabilir denildi gidip elektrikçi çağırıp sıfır İnternet kablosu çektirdim İnterneti splinter ile kullanıyordum devre dışı bıraktırdım ancak değişen hiçbir şey yok ayrıca kullanmadığım internete 3 gündür para ödüyorum
Neyse sorunu çözdüm konu kitlenebilir