Dünden beri internet yok LOS ışığı kırmızı yanıyor

Merhabalar. Sevgili dostlar. dünden beri internet yok. 100mbit fiber kullanıyorum. Genel bir sorun var dediler. Herkeste yoktu. 11 gibi gece herkese geldi ama bana gelmedi. Cihaz üzerindeki LOS ışığı kırmızı sanırım kablo bağlantısı sorunu. İnternet gidince komşular aşağıdaki kutuya bakıp ellemişlerdi. Acaba kabloda kopukluk mu oldu? Buradan TurkNet desteğe sesleniyorum. Akşamdan beri destek kaydı oluşturdum. Ama dönen olmadı. Sanırım teknik destek gelmeli. Ne yapmalıyım? Şu anda kırmızı yanıyor.

Merhaba, Destek kaydı oluşturduktan belirli bir süre zarfında geri dönüş sağlayacaktır.

1 Beğeni

destek kaydı bıraktım ama hala dönülmedi. İşim internet ile acaba aşağıdaki kutudan kablo mu kırıldı yoksa arıza mı var bilemedim. Tüm herkeste fiber var.

1 Beğeni

Destek Numarası: 63377048

Merhabalar, oluşturmuş olduğunuz destek kaydına istinaden kontroller sağlanıyor. Uzmanlarımız kontrollerin ardından hızlı bir şekilde sizinle iletişime geçerek bilgilendirme sağlayacaklardır. Süreci destek kaydınız üzerinden takip edebilir ve dilediğiniz zaman mesajınızı iletebilirsiniz.

2 Beğeni

Bir şeyi merak ettim sadece komşularınızın arasında bu konunun uzmanı mı var? Kutuyu açıp neye bakmış olabilirler?

1 Beğeni