Dsmart dolandırıcı

0 (850) 901 09 43
0 (850) 901 07 16
0 (212) 990 08 56
Sırasıyla bu numaralardan arandık. Türk Telekom TurkNet ve dsmart dijitürk kampanyasından bahsedildi. Yakın zamanda internet ücretiniz artacak yeni kampanyanız var 109 gibi bir fiyatla hem internet hem dijitürk kullanılacağı ve 24 ay taahhüt olduğu bilgisi verildi. Maalesef babam onayladı. Fakat araştırınca Türknetin böyle bir işbirliği olmadığını gördüm. Ne yapabiliriz yardımcı olur musunuz ?

Merhaba, abonelik yaptığınız yerleri arayıp iptal talebinde bulunun ve nedenini sorarlarsa durumu izah ederseniz iptalinizi gerçekleştireceklerdir diye düşünüyorum.

TurkNet de böyle bir kampanya bulunmuyor.

Sizi arayan dolandırıcılar hakkında şu web sitesi üzerinden şikayette bulunabilirsiniz: https://tiss.gtb.gov.tr/

Ayrıyetten @EFG bu numaraları not alıp ilgili birimlere iletiyor ve gerekli işlemler başlatıyorlar.

TurkNet in resmi numaraları bunlardır D-Smart derse direkt yüzlerine kapatın telefonu

1 Beğeni

Kimseye ulaşamıyorum maalesef. Sesli yanıt olarak Onay verildiği için ne yapılabilir bilemiyorum. İptal etmeye çalışacağım. Yardımınız icin teşekkür ederim :pray:t3:

TurkNet olarak hiç bir kullanıcımızın verisini üçüncü kişilerle paylaşmıyoruz. KVKK’na uygun bir şekilde arka planda tüm dökümanlarınız gizli bir şekilde tutuluyor.

Bu durumlar ile diğer firmaların olduğu gibi son zamanlardan biz de karşılaşmaya başladık :frowning: Yasal işlemlerimizi hukuk tarafımız ile birlikte takip ediyor ve gerekli şikayetlerimizi oluşturuyoruz.

Bu bağlamda siz değerli kullanıcılarımızdan aramalara itham etmemesini rica ediyoruz.

1 Beğeni