DSLAM kilidininin Kaldırılması

TurkNet Online İşlem Merkezi den DSLAM kilidinin kaldırılmasını talep ettim fakat 88 Mbps olan hızım 78 e düşürüldü.Dslam kilidinin kaldırılmasını talep ediyorum

Yokmu yardımcı olabilecek kimse @ModeratriX

Niyazi Bey, merhaba. Müşteri numaranızı benimle paylaşırsanız sorununuzu arkadaşlarıma ileterek size yardımcı olmaya çalışacağım.

Merhaba iyi akşamlar TurkNet Online İşlem Merkezi e yazdım şuan hızım şu şekilde bilmiyorum kilit kaldırdılar mı yoksa hız mı yükselttiler

Su anda hattınızda kilit görünmüyor. Keyifli kullanımlar dilerim Niyazi Bey :blush:

Hat değerlerim bu şekilde snr yi 6 ya sabitleğimde max bu hızı alıyorum bunun üzerine çıkmıyor.Snr sabitlemeden 96 mbps hız alıyorum.

Niyazi Bey, Snr değerinizi 9 - 10 db de sabitlerseniz daha stabil bir internet kullanımınız olacaktır. Şu anda dediğim gibi hattiniz da herhangi bir kilit yok. Hızınızın daha yukarıya çıkmaması saha dolabı ile eviniz arasindaki mesafe + ankastre ile daireniz arasındaki mesafe + kablonuzda ek yada ezilme gibi bir durum + iç tesisat ( yani prizden interneti alıyorsanız ) evinizde interneti aldığınız prizden başka aktif olan prizlerin paralel akım yapması gibi etkenler göz önüne alınmalıdır.

1 Beğeni

Teşekkür ederim şuan kopma yaşamıyorum yaşadığım takdirde snr yi 10 a çekerim.Kapıma gelen kablodan itibaren eksiz bir şekilde cat 6 kablo çektim kutuyu krone yi yeniledim.Max sınır bu sanırım .Hat zayıflamam ve diğer değerlerim iyi mi?Santrale yakın olsam fiber çekicem. :grinning:

1 Beğeni

Hat zayıflama değerine göre bu hattın en stabil çalışabilir değeri 75 mbps

1 Beğeni