Dslam kilidim halen kalkmadı

bknz daha önce konuyu açtım. Bana ticket atmamı söyledi attım. Dslam kilidini biz açamayız Türk Telekom açar dedi. Burdan 2 defa açtırdım birisi artık yardımcı olacak mı bana ?

Arka planda ilgili birime iletiyorum en kısa sürede müdahale sağlanacaktır.

3 Beğeni

bekliyorum teşekkürler

Hala bekliyorum hocam 2 dakikada çözülüyordu?

Hocam burada ki yetkili arkadaşlar da İNSAN. Aileleri, eşleri, çoçukları ve özel bir hayatları var. Doğal olarak hafta sonu da olduğu için yani TATİL yapıp dinlemeleri gerektiği için anında direk 2 dk lık iş diyip müdahele sağlanamıyor. Yetkili arkadaşlarda arka planda farklı bir yetkili kişiye bildiriyor… 88 mbps almanız evet gerçek den can sıkıcı olabilir ama bu değerlerden de önemli değil. Bu forumu OİM olarak görmeyiniz. Zaten ilk önce bu gibi durumlar da sizi OİM’e yönlendiriyoruz. Eğer mutakıp kalınıp sorun çözülemez ise ek olarak sizleri mağdur etmemek ve memnun etmek adına ekstra dan özel olarak durum bildirilip ilgileniyor.

2 Beğeni

Hocam burda farklı orda farklı konuşuluyor hala türk telekoma bildiriyoruz 100 şuan diyorlar böyle yapmaları canımı sıkıyor. Anlamasak neyse…

1 Beğeni

Sizi gerçek den çok ama çok iyi anlıyorum. Sadece siteminizi bir nebze de olsa azaltabilmek için bazı şeyleri size yazdım. Sadece siz den şuan için biraz sabır etmenizi istiyorum… @EFG bu durumla en kısa süre de ilgilenecektir.

3 Beğeni

bu durumu yetkili arkadaş bilgilendireceğim. mesaj olarak destek no yazarsınız.

Tekrar arandım hocam 85 e ayarlarladılar üzerini yapamadılar. Türk telekomdaki arkadaşların bana yolladığıda şu şekilde

Türk netin destek kaydında söylenilenide yolluyorum.


Sorunum hala çözülmedi.

1 Beğeni

Sabırlı olursan işlem yapılması için bilgi verdim :pray:

Merhaba @Gudufum, hattınızı ve hizmetinizi uzman ekip arkadaşlarıma incelettirdim. Arka planda takıldığınız bir DSLAM kilidi yok… Şu an ulaşabileceğiniz maksimum hızlar ile bağlantı gerçekleştiriyorsunuz. Bilginiz olsun.

Yine aynı şey ne fark ettiki arkadaş ben bir şey anlamadım bu işten. Kaç aydır kullandığım hız belli upload belli.

Biz size sistemsel olarak gördüğümüz doğruları söylüyoruz :frowning: Herhangi bir kilit durumu yok ve ulaşabileceğiniz maksimum hızları alıyorsunuz.

1 Beğeni