Dslam kilidimi kaldırır mısınız ? Ayrıca 75 mbs paket tanımlanmış hattıma 100 mbs alabiliyordum normalde.
Abone no: 2260663
Hizmet no: 8815118915
Paket Bilgisi sayfasında hangisi gözükmekte Özgür İletişim 100 mü yoksa Özgür İletişim 75 mi?
Hocam 75 mbs gözüküyor 100 mbs gözükmüyor. Fakat TurkNet’ e geçiş yapmadan önce aynı hat üzerinden ortalama 93-94 mbs hız alıyordum TurkNet 75 mbs tanımlamış yardımcı olur musunuz ?
Paket geçişi forum üzerinden yapılamamaktadır 75 paketinde olduğunuzdan hattınızda DSLAM kilidi bulunmamaktadır. Geçiş işlemi için TurkNet Online İşlemler Merkezi - Teknik & Destek - Yardım Merkezi - İşlem - Paket Tarife Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum bu adımları izleyerek destek kaydı oluşturup 100 paketine geçmek istediğinizi belirtirseniz temsilci tarafından en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanarak bilgi verilecektir.
Aynı işlemi yaptığımda bana hattımın bu kadar desteklediğini söyledi maalesef anlatamadım derdimi. Ama tekrardan bir şansımı deneyeyim.
Hat değerlerinizin SS ini destek kaydı içerisinde paylaşın, kopma vb. durumlara karşı kabul ediyorsanız orada belirtmeniz yeterli olucaktır.