DSLAM Kilidi Problemi

Merhaba ben yeni bir TurkNet abonesiyim ancak modemin max limitlerini görünce araştırdım biraz, panoya mesafem 60-70metre civarında, teknik forumlarda hat değerlerimi paylaştığımda DSLAM kilidine takıldığım söylendi ve 102400/8192 hızın rahatça tanımlanabileceği söylendi. Hat değerlerim ekliyorum mümkünse DSLAM kilidim kaldırılabilir mi ?
image

Meraba, özelden benimle müşteri numaranızı paylaşır mısınız?

1 Beğeni

İlk olarak Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum linki üzerinden destek kaydı oluşturun, destek kaydı oluşturduktan sonra olumsuz yanıt alırsanız buradan benimle iletişime geçerseniz bana özelden ilettiğiniz müşteri numarasını ilgili birime ileteceğim.

1 Beğeni

Müşteri hizmetlerine zaten destek kaydı oluşturmuştum 1 saat önce, tekrar test etmem söylendi ama hala 88062 de kilitli durumda hocam

Destek kaydınızdan gelen mesajı buradan bizimle paylaşır mısınız?

1 Beğeni

İletmiş olduğunuz destek kaydınıza istinaden hattınızda bir tanım güncellemesi işlemi gerçekleştirdim. Bu işlem esnasından internet sinyalinizde kısa bir bağlantı kopması oldu fakat şu an için tekrar internete erişim sağlayabildiğinizi görüntülüyorum. Bu güncelleştirme işleminden sonra sorunun devam edip etmediğini öğrenmek adına bir süre daha kullanım yapmanızı ve sorunun devamı halinde bana bildirmenizi rica ederim.

1 Beğeni

Bu şekilde bir cevap geldi ancak kilit hala mevcut, Destek talebini Hızım Düşük-Performans şeklinde açmıştım tekrar açmam mı gerekiyor paket değişikliği olarak ?

Özelden bana ilettiğiniz müşteri numarasını ilgili birime ilettim, durumu sizinle buradan paylaşacağız.

1 Beğeni

Teşekkürler beklemedeyim hocam

1 Beğeni

Olumsuz dönüş yapıldı sıkıntı yok modeminizi kontrol edin dendi mevcut olan destek talebime :open_mouth:

DSLAM kilidi hala mevcut çözülmüş durumda değil

Merhaba modeminizi resetlemeyi yada kapatıp açmayı denediniz mi?

Yazılımsal olarak yeniden başlatmıştım ama şimdi fişten çekip geri taktım güncel olarak hala sınırlandırıldığını görebilirsiniz görselde
image

Hocam bir gelişme var mı ? 2 gün oldu hala sınırlanmış durumda
image

Problem tekrar online işlemlerden belirtilen kısımdan destek açınca çözüldü teşekkürler

1 Beğeni

Merhaba @AlgParonoia, sorununuzun çözülmesine sevindim. İyi ve keyifli kullanımlar dilerim.

1 Beğeni