DSLAM Kilidi Kaldırılmalı mı?

Selamlar, 6 aydan fazla süredir 75 lik paketi kullanıyorum. Yeni hero dsl aldım. Konulara baktığım kadarıyla sanırım DSLAM kilidi var. Bir buçuk gündür 8 snr de kullanıyorum değeri bırakacağım. Sizce kilidin kalkması faydalı olur mu yoksa zorlamadan bu değerlerde devam edilmesi gerekir mi?

75’lik paket kullanıyorsanız hattınızda DSLAM kilidi bulunmuyor. Değerler iyi durumda dilerseniz TurkNet Online İşlemler Merkezi üzerinden 100 paketine geçiş yapabilirsiniz.

OİM de paket değişikliği bölümünde yok. Talep mi oluşturmam gerekiyor?

TurkNet Online İşlemler Merkezi - Teknik & Destek - Yardım Merkezi - İşlem- Paket Tarife Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum bu adımları izleyerek destek kaydı oluşturup 100 paketine geçiş yapmak istediğinizi belirtirseniz temsilci yardımcı olucaktır.

Kaydı ilettim sonucu bildireceğim. Teşekkürler.

Rica ederim, iyi günler dilerim :hugs:

Merhaba, geçişim pazar pazar çok hızlı bir şekilde yapıldı. Fakat ping değerim 2 kat arttı bu durumun geçişte normal mi?


En doğru sonucu alabilmek adına hız testini kablolu olarak yapmalısınız. Kablolu test sırasında ping aynı şekilde yüksek çıkarsa modemi sıfırdan kurmanızı öneririm.

Ping kendiliğinden düştü. Hız şuan 100mbit 8 snr de hiç kopma olmadı. Hızlı desteğiniz için çok teşekkürler. Elinize sağlık.

2 Beğeni

Merak ettiğiniz başka bir konu veya sorun olursa istediğiniz zaman konu açabilir, ben veya diğer mod arkadaşlarıma mesaj atabilirsiniz. Rica ederim, keyifli kullanımlar dilerim :hugs:

1 Beğeni

Paket Değişim - Çözüldü :white_check_mark: